WSOP 2018

EPT Deauville dag 2 - Per Løvbak videre, Thor Stang ute.

EPT Deauville dag 2 - Per Løvbak videre, Thor Stang ute. 0001

PokerStars EPT Deauville dag 2

EPT Barcelona finalisten Thor Stang fikk ikke spillet og kortene på sin side under dag 2.
Med {q-}{q-} i en {9-} {j-}{q-}floppp kommer mye av penge på.
110.000 i potten og Thor er oppe mot {j-}{9-}
Men turn er og river er {j-} {j-}.

Etter dette var Thor "short" resten av dagen, med to random kort skyver han inn 12 x BB og blir møt med {a-}{k-}, og får ingen hjelp av flopp, turn eller river og ute.

Det er kun Per Olav Løvbak som er igjen av da Norske som deltok, her førteller Per Olav selv hvordan dag 2 var:

Per Olav rapporterer om sin dag 2
En liten status-rapport fra Deauville: Dag 2 er ferdig og jeg endte med en stack på 118 000 (rundt avg). Startet dagen med 31 000, så det er vel en grei dag. Hadde mange brukbare hender, inkl. 2x{a-}{a-}, hvorav en av dem all-In mot {10-}{10-}. Vant den.

Måtte også kaste mange gode hender , inkl. {a-}{k-} vs. {j-}{j-} (All-In med 77K=for mye...). Kastet {a-Diamonds}{j-Diamonds} mot 2x{k-}, men hadde tatt den med str (hvis jeg ikke hadde vært sååååå tight). Snakket noe med Thor Stang i løpet av dagen, men er usikker på om han er videre... Plutselig var han ikke på stolen sin lengre, håper han bare ble flyttet...?

Gårsdagen var litt spesiell, med tre svensker etter meg på bordet, inkl. Isildur1 Viktor Blom). Hyggelig fyr, som satt relativt stille i 6 levels. Begynte å raise (og re-raise) i level 7 og 8, og det var de to siste timene han skaffet seg de 144K (opp fra om lag 13K). Slo forøvrig ut en av svenskene i går, tror han hadde noen cash tidligere i EPT.... Viktor er også ute ila dagen i dag...

På en måte er det godt for en amatør å ikke alltid vite hvem man spiller mot, da kan man la kortene tale for seg, for å si det slik... Spilte f.eks. mot Sam Grafton i dag, inntill han ble slått ut, mest pga en ren bløff.. Well, time to eat, I believe. Hilsen Per Olav Løvbak i Deauville!

Følg PokerNews under hele EPT Deauville med live oppdateringer og bilder.

Rakk du ikke å kvalifisere deg til EPT Deauville gjennom en konto på PokerStars?
Hver dag kjører PokerStars satellitter til EPT København som starter 20. februar.
Last ned din PokerStars konto og bli med EPT til København.

Du finner PokerNews Norge på sosiale medier som: Twitter og Facebook!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories