WSOP 2018

Vinn ditt sete til PokerStars Caribbean Adventure gratis!

Vinn ditt sete til PokerStars Caribbean Adventure gratis! 0001

Vinn ditt sete i PCA gratis!

PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2011 blir den beste 10-dagers live pokerfestivalen noensinne, med flere enn 45 eventer på tapetet fra 7.-16. januar 2011.
Nå kan du vinne et sete i $10 300 Main Event med PCA Fantasy, som blant annet gir deg gratis kvalifiseringer!

540-, 90- og 45-manns Sit & Go-kvalifiseringer kjører døgnet rundt, og starter med en gang alle plassene er fylt opp. Delta, og du vil spille om avansement til våre ukentlige PCA Fantasy Finale-freerolls. Kommer du deg så langt, vil du kjempe om en av 12 PCA-premiepakker, med en verdi på mer enn $15 000 hver. I tillegg vil samtlige spillere som ender blant de 2000 beste stikke av med en andel av over $14 000 i tillagte premier.

I 2010 fikk Harrison Gimbel utbetalt hele $2 000 000 for å ha vunnet Main Event – denne gangen kan det bli deg! 2011-premiepakken gir deg alt du trenger for en fantastisk tur til paradis. Pakken inneholder i tillegg til Main Event-setet flytur til Bahamas og opphold på det luksuriøse Atlantis Resort. Live-poker blir ikke stort bedre enn dette – kvalifiser deg nå!

For å finne ut mer om live-eventene kan du ta en titt på PCA-oversikten. Besøk også den offisielle nettsiden til PokerStars Caribbean Adventure (begge sider på engelsk).

Hvordan spille i PCA Fantasy

Sit & Go-kvalifiseringer kjører hele døgnet, alle med seter til PCA Fantasy-finalen i premiepotten. Se under for mer informasjon. For å registrere deg åpner du PokerStars-lobbyen og klikker på Eventer etterfulgt av PCA.

PCA Fantasy-finaler finner sted på søndager kl. 16.00 CET & mandager kl. 02.00 CET, fra 7. november til 12. Desember. Vinneren vil motta en premiepakke til PCA 2011 til en verdi av over $15 000. De resterende spillerne som ender blant de 2000 beste vil motta hver sin andel av den tillagte premiepotten.

Merk: Spillere kan vinne seter i fler enn en finale og spare dem opp. Slik kan du spille i hele 12 finaler dersom du ønsker. I hver finale settes en begrensning på 20 000 spillere.

Kontakt support@pokerstars.com dersom du har spørsmål om PCA Fantasy-kvalifiseringene.

Har du formodning enda ikke en PokerStars konto er du heldig med at du kan gjøre dette gjennom PokerNews.

Info om PokerStars

PokerStars.com er verdens største online pokeraktør med mer enn 40 millioner medlemmer globalt.
Nettsiden er førstevalget for toppspillere fra hele verden, med flere daglige turneringer enn noe annet sted og med den beste sikkerheten online. Flere hender er blitt delt ut på PokerStars.com enn på noen annen pokerside. 50 milliarder hender er delt ut per dags dato og mer enn 300 millioner turneringer er spilt.

3 PokerStars spillere har fra 2008-2010 vunnet WSOP Main Event og ingen andre poker sider kan skilte med det.

PokerNews er den siden som har de beste PokerStars bonuser og kampanjer.

Last ned PokerStars i dag


Og bruk vår Markesføring kode NORWEGIANPOKERNEWS ved registering av din PokerStars konto.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories