Dokumentar om Annette Obrestad på NRK i kveld kl 20:15

Dokumentar om Annette Obrestad på NRK i kveld kl 20:15 0001

Dokumentar om Full Tilt Poker proffen Annette Obrestad på NRK

I NRK serien "Folk" er turen kommet til Norges poker dronning,
Annette Obrestad

Program omtalen på NRK

Lykken er en bløff

Pokerjenta

WSOPE vinner Annette Obrestad
WSOPE vinner Annette Obrestad

Annette Obrestad fra Sandnes er en av verdens mest kjente pokerspillere. Poker er livet, lidenskapen, hobbyen og jobben. 18 år gammel bestemte hun seg for å slutte på skolen og leve av poker. Like etter vant hun 11 millioner kroner i London, og ble den yngste vinneren noensinne i verdensserien i poker.

I dette programmet blir vi med Annette inn i pokerverden. Reporter Stine Mari Sæle har ingen erfaring med poker, og lar seg fascinere av at en 18-åring velger bort utdanning til fordel for pengespill.

Viva Las Vegas
Annette lever det meste av året i Las Vegas i USA, eller på reise rundt om i verden for å spille. Stine Mari blir med Annette på jobb i Las Vegas, der det spilles om de virkelig store pengepremiene. Kontrastene er store mellom Norge og Las Vegas. Mens Annette er stor stjerne i USA er hun helt ukjent i hjembyen Sandnes.

Når hun ikke spiller, er Annette hjemme med familien. Stine Mari besøker henne der, og møter en mor som fra første dag har støttet sin datter i et uvanlig yrkesvalg. For en som er ukjent i pokerverden er det lett å tro at dette handler om spillegalskap. Stine Mari tar derfor Annette med seg til Universitetet i Bergen for å finne ut om hun er spillegal.

Vi møter en pokerspiller som elsker sitt yrke. Og på spørsmål om hvor fornøyd hun er med livet, får vi svaret: "På en skala fra 1- 100 må jeg vel si 110!"

Annette er i skrivende stund i Las Vegas med opptak til TV serien Poker After Dark.

Skulle du gå glipp av denne dokumentaren, så gå inn på NRK sine sider og klikk på nett TV-> Nett TV og se etter programmet folk

Hva synes du?

More Stories

Other Stories