PokerNews strategi: URnotINdanger2 sin andre video serie, ny historikk side og svar på spørsmål fra våre lesere

URnotINdanger2

I denne uken får vi se den neste video til Scott Palmer om hvordan han takler PLO, du kan sjekke ut alle våre stjerner med nye ting og mye mere.

URnotINdanger2’s sin andre video seriesOnline fenomenet Scott "URnotINdanger2" Palmer gjør sin andre video serie denne uken. Heads up spesialisten som har laget bølger ved de høyeste nivåene hos Full Tilt Poker som endrer fokus fra No Limit til PLO, og fra heads up til maks 6 spillere.

Del II finner sted over 2 bords $3/$6 mask 6 spillere PLO hvor nybegynnere får en leksjon fra den unge poker millionæren.

Hvis du vil snakke om PLO med Scott, se vårt vårt PLO forum hvor han bidrar.

Nytt i denne uken – PokerNews Strategy Stats
Hvis du er i tvil om troverdigheten til våre proffer, sjekk vår nyestatus side.
Mange poker trener sider har opplevd å ikke kunne verifisere sine trenere, men vi har all historik på våre proffer, som alle kan se.

PokerNews strategi: URnotINdanger2 sin andre video serie, ny historikk side og svar på... 101

Ta ut all søppel med Jamie Glazier
Mens vi venter på hans første video, Jamie Glazier har vært travlet opptatt med å poste tråder på vårt forum om hvordan fjerner søppel tanker fra din tankegang.
Det er det som er fokus på hva du skal fjerne deg med, for å komme seg videre.

Sjekk ut hele artikkelen her

Mindset Coach Jamie Glazier
Mindset Coach Jamie Glazier

Spør våre proffer i PokerNews strategi forum
Vårt forum er en av de få plasser hvor du kan stille spørsmål og få svar fra poker eliten uten at 30 donks og "verdens mestere" skal svare på dine spørsmål.
Sjekk ut noen spørsmål fra våre medlemmer:

When viewing videos, sometimes the pros have their HUD's up. Now, are these things essential if you want to be a online pro?

HUDS are one of the most important things for playing multiple tables 4+ if you’re playing less than 4 you can get a grasp on what most of your opponents are doing HUDS are just useful to get that info when you can’t gather it yourself and i think the info is VERY useful.
Scott "URnotINdanger2" Palmer

I’m a 50nl player with 30ish buyins. I want to move up but I don’t know how to approach it. Should I play plo or nl? Should I play hu or 6max?

i generally move up when you have 30buyins for the next level up to 5-10 then i use 50BI rule. as for what to play it really depends on what you want to play id say right now though plo6m seems like the best idea although i think it has the most variance. buyins also depends on your winrate if you’re a marginal winner you’re going to have more swings so you’ll need a bigger BR. also if you can’t handle the swings then you should probably want a bigger BR too
Scott "URnotINdanger2" Palmer

The main thing that I've been having trouble with in my NL game is balance. I feel like I am very unbalanced in certain spots. I was wondering how you guys go about balancing your range in different spots.

i think balance is overrated especially for 6m you should be very unbalanced vs each player in different ways say a guy cbets 80% and has polarized cbetting range you should be extremely unbalanced and just c/r aton with all air there’s really no need to balance until he readjusts and in that case you just c/r value and no bluffs poker isnt about balance its about unbalancing your range in ways to crush ur opponents range.
Scott "URnotINdanger2" Palmer

Adjusting is one of the most important factors in poker. Balance is more important when you're thinking about the overall picture of your game. This becomes more clear if you are playing a LOT of tables and cannot adjust as well to each individual table. Balance will protect you better from being exploited without you knowing it. However, if you can adjust and adjust often, exploitative play becomes more enticing.
Randy "nanonoko" Lew

Randy svarer på dine spørsmål i vårt forum
Randy svarer på dine spørsmål i vårt forum

I have a Huge tilt problem. U guys, specially nano(you seem to be tilt-less) do something to control the tilt? I have earned some good money and i should have 3 times what i have if i would not have gone tilt.

As long as you understand that both positive tilt and negative tilt cost you money, you will have the awareness needed to make changes. The problem is most players do not know where to begin when eliminating mental game issues in their game. Hopefully the video's here will help you and the 13 chapter video program on my website has given a lot of players some direction in how to eliminate these issues from eating away at their bank roll.

Also, positive Tilt seems to be a big factor in winning players, so think about how this effects you and how you can eliminate this over confidence from having an effect on your A Game.
Jamie Glazier

Hvis du vil ha besvart dine spørsmål fra de beste, sjekk ut vårt PokerNews strategi forum.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories