WSOP 2018

Full Tilt Poker - Take 2 - Tjen opp mot $25 og doble poeng

Full Tilt Poker - Take 2 - Tjen opp mot $25 og doble poeng 0001
Full Tilt Poker - Take 2 - Tjen opp mot og doble poeng 101

Take 2 - Tjenn opp mot $25 og doble poeng

Take 2 hos Full Tilt Poker - Tjen opp mot $25 OG dobbelt så mange Full Tilt-poeng som du vanligvis ville mottatt for å spille i ringspill.

Full Tilt Poker - Take 2 - Tjen opp mot og doble poeng 102

Kampanjen varer fra fredag 15. oktober til søndag 24. oktober. Spill på minst to vanlige bord med ringspill samtidig, eller på et hvilket som helst Rush Poker*-bord under Take 2 for å motta dobbelt så mange Full Tilt-poeng. Spill så ofte du kan under Take 2 og vi vil belønne deg med opp mot $25 i kontanter, avhengig av hvor mange dager du spiller.

Tjen opp mot $25 i kontanter

Jo mer du spiller under Take 2, desto mer vil du tjene. Tjen opp minst fem Take 2-bonuspoeng på hvilke som helst fem dager i løpet av Take 2 for å motta $5 i kontanter. Gjør det alle de ni dagene for å motta ytterligere $20, totalt $25.

 • Nivå 1: Spill hvilke som helst fem dager i løpet av Take 2 og motta $5
 • Nivå 2: Spill ni av de ti dagene under Take 2 og motta ytterligere $20, noe som totalt utgjør $25
  Tjen doble Full Tilt-poeng

Det er to måter å tjene doble Full Tilt-poeng på under Take 2:

Spill på to bord samtidig og få doble poeng på BEGGE bordene. Tjener du eksempelvis opp 60 poeng mens du spiller på ett bord og 40 poeng mens du spiller på det andre, vil du normalt få 100 Full Tilt-poeng. Under Take 2 vil du få totalt 200 poeng. Du får 100 poeng for spillingen din og ytterligere 100 poeng i bonus.
Spill på hvilket som helst Rush Poker*-bord, verdens raskeste pokerspill, og få dobbelt så mange poeng. Tjener du eksempelvis 100 poeng mens du spiller på et Rush Poker*-bord under Take 2, vil du få ytterligere 100 bonuspoeng, noe som totalt utgjør 200 Full Tilt-poeng. Rush Poker* er den raskeste måtene for å tjene opp doble poeng under Take 2.

Du kan bruke dine bonuspoeng til å kjøpe flott utstyr fra Full Tilt Poker-butikken, blant annet plasma-TV-er, iPod-er, spesiallagde Full Tilt Poker-trøyer med mer. Du kan også bruke poengene dine til å bli med i spesielle Sit & Go-er og flerbordsturneringer hvor du kjøper deg inn med Full Tilt-poeng.

Hvordan delta i Take 2

Følg disse trinnene for å delta i Take 2 og motta dine penger og bonuspoeng:

 1. Dersom du ikke allerede har gjort det, last ned Full Tilt
 2. Poker og opprett en konto.
 3. Logg inn på Full Tilt Poker og klikk på den røde Kasserer-knappen i spillobbyen.

  Full Tilt Poker - Take 2 - Tjen opp mot og doble poeng 103

 4. Klikk på Mine kampanjer-boksen og deretter på Take 2-lenken.

Dette vil sende deg til din personlige Take 2-side. Følg instruksjonene på denne siden. Du må velge å delta i denne kampanjen, ellers vil du ikke motta penger eller doble poeng når du spiller under Take 2-kampanjen.

TAKE 2 regler

Kampanjens navn: Take 2

Kampanjens datoer: Kl. 00:00 ET fredag 15. oktober 2010 - kl. 23:59 ET søndag 24. oktober 2010

Alle spillere som spiller på to vanlige bord med ringspill samtidig mellom kl. 00:00 ET fredag 15. oktober 2010 og kl. 23:59 ET søndag 24 oktober, får dobbelt så mange Full Tilt-poeng for spillingen på begge bordene. Spiller eksempelvis en spiller på to bord samtidig i én time under perioden for Take 2 og tjener opp 60 Full Tilt-poeng på bord A og 40 Full Tilt-poeng på bord B, vil spilleren motta totalt 200 Full Tilt-poeng (100 grunnpoeng og 100 Full Tilt-poeng i bonus) for den timen med spill.

I tillegg vil alle spillere som spiller på et hvilket som helst Rush Poker*-bord med ekte penger under Take 2 motta doble Full Tilt-poeng. Spiller eksempelvis en spiller på et Rush Poker*-bord i én time under Take 2 og tjener opp 100 poeng, vil spillere motta totalt 200 Full Tilt-poeng (100 grunnpoeng og 100 Full Tilt-poeng i bonus).

Bonuspoeng for alle kvalifiserte rakede hender vil deles ut innen én time etter at hånden er fullført. Poeng deles ikke ut for hender som avsluttes før floppen.

Penger vil deles ut til spillere som tjener opp minst fem (5) Take 2-bonuspoeng i løpet av Take 2 ved å spille på to vanlig bord med ringspill samtidig eller på et hvilket som helst Rush Poker*-bord. Pengene deles ut etter følgende system:

For å spille på fem (5) av de ti (10) dagene Take 2 varer vil spillerne motta $5
For å spille på ni (9) av de ti (10) dagene Take 2 varer vil spillerne motta ytterligere $20, noe som totalt utgjør $25
Premiepenger for Take 2 vil utbetales innen onsdag 27. oktober.

Vennligst merk at følgende betingelser også gjelder for Take 2-kampanjen:

Spillere som ønsker å tjene penger og doble Full Tilt-poeng under Take 2 må velge å delta i kampanjen via en registreringsside på Internett. For å delta i Take 2 må spillerne gå til Kasserer-vinduet i lobbyen, deretter til “Mine kampanjer” og til slutt trykke på Take 2-lenken som leder til registreringssiden.

Dersom en spiller spiller på mer enn to vanlig bord med ringspill, med ekte penger, samtidig under Take 2, vil spilleren motta doble poeng fra kombinasjonen av de to beste bordene. Spiller eksempelvis en spiller på tre bord samtidig i én time under perioden for Take 2 og tjener opp 60 Full Tilt-poeng på bord A, 40 Full Tilt-poeng på bord B og 30 Full Tilt-poeng på bord C, vil spilleren motta totalt 100 Full Tilt-poeng for den timen med spill.

Hvis en spiller deltar i Take 2 samtidig som Full Tilt Poker kjører sin Happy Hour-kampanje, vil de motta poeng for begge kampanjene. Spiller eksempelvis en spiller på tre vanlige bord med ringspill samtidig i én time under både Take 2 og Happy Hour og tjener opp 60 Full Tilt-poeng på bord A, 40 Full Tilt-poeng på bord B og 30 Full Tilt-poeng på bord C, vil spilleren motta doble poeng på alle de tre bordene for spill under Happy Hour (130 bonuspoeng) i tillegg til doble poeng fra kombinasjonen av de to beste bordene for spill under Take 2 (100 bonuspoeng). Dette utgjør totalt 230 bonuspoeng for den timen med spill.

Spillere kan se antall bonuspoeng de har tjent opp når som helst ved å klikke på Mine kampanjer i Kasserer-vinduet.

Følg PokerNews Norge på

Full Tilt Poker - Take 2 - Tjen opp mot og doble poeng 104
Full Tilt Poker - Take 2 - Tjen opp mot og doble poeng 105

.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories