Bodog Poker signerer sponsor avtale med LA Galaxy

Bodog Poker signerer sponsor avtale med LA Galaxy 0001

Er poker en sport? Dette emnet kan argumentere i flere timer, men nylig har det blitt umulig å krangle om at poker er desperat etter å være involvert med sporten.

Det er ikke bare snakk om alt hva spillerne er villige til å gjøre det foran visning tid på ESPN, eller spenningen av sportslige legender som Boris Becker, Michael Phelps, eller Orel Hershiser setter seg ned ved bordene.
Nå gjør flere spillenettsteder større sponsor avtaler med poplære idrettslag/sportsklubber.

Bodog har nettopp annonsert at det har gjort en sponsor kontrakt med LA Galaxy, og legger navn til en lang liste over nettsteder som har en kontrakt med fotballaget. Bodog.net logo vil vises på resultattavler, stadion bannere og videobilder.

Bodog Poker signerer sponsor avtale med LA Galaxy 101

"Både LA Galaxy og Bodog sitt merkevaren er anerkjent verden rundt, noe som gjør denne samarbeidsavtalen er ikke bare gunstig for begge sider, men en full allianse i USA og utenfor landets grenser, sier Ed Pownal, BodogBrand.com global PR regissør.
Pownal understreker at den voksende fantasy sports industrien er en viktig årsak til Bodog investering i fotball markedet. "Fotball, med sine mange dimensjoner, perfekt for en fantasy sports spill i verden," sier han.

Bodog har allerede sponser Football Club Fullham i premier league, som utpeker Bodog's sports spill sports betting partner. FullHam som er en del av avtalen kom med utgivelsen av den første Bodog Oddsspill offline. Selskapet begynte å akseptere innsatser på Fulham, Craven Cottage stadion i august. Utvidelsen utenfor fotball, har Bodog også inngått en avtale med Edmonton Oilers (ishockey), de annonserer merket Bodog.net-

Vil du spille poker hos Bodog poker?
I oktober har Bodog poker 2 stk $1000 freerolls den 17 og 31.oktober.
Bodog Poker har en 110 % opp til $500 bonus på første innskudd

Følg PokerNews Norge på

Bodog Poker signerer sponsor avtale med LA Galaxy 102
Bodog Poker signerer sponsor avtale med LA Galaxy 103

.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories