Bankroll booster Vol. 4 - Omaha Hi / Lo, Del 2

Bankroll booster Vol. 4 - Omaha Hi / Lo, Del 2 0001

I Del 1 av denne artikkelen , tok vi en titt på hvorfor lavvarianterna og den svake motstanden i Omaha hi / lo cash-spill er så perfekt tilpasset til å bruke til å bygge sin bankroll. Nå er det på tide å sette seg ned ved bordene og gir i alle disse fiskene. Ta en titt på vår tid-testet tips, bruk på slagmarken og pokerbord og se din bankroll vokse til nye høyder.

Tips fra slagmarken

Det gjør vondt ikke å studere - enten du er en nybegynner i Omaha / eller hvis du har litt erfaring med spillet, anbefaler vi at du leser en bok eller to og friske hukommelsen litt. Ta og les "Super System 2" og lese Bobby Baldwin , og Mark Gregorich's utmerkede kapittel Omaha hi / lo. Ønsker du noen dypere analyser, så kan vi anbefale Mark Tenner & Lou Krieger's "Winning Omaha 8 Poker" eller Ray Zee's "High-Lav Split poker for avanserte spillere."

Spill av for å ta hjem potten - De fleste nybegynnere i Omaha hi / lo, har ikke helt tatt det viktigste elementet i spillet, å alltid dra de to delene av potten. En del av grunnen til at Omaha hi / lo er et så lønnsomt spillet er av den enkle grunn at majoriteten av spillerne du møter bare jakte halvparten av potten når målet med spillet er å ta hjem potten!

Når du står overfor beslutningen om å spille en hånd eller ikke, ta den ekstra mat for tanken og se på kortene dine, for å se hva de scoop potensialet i hånden din egentlig er. Har du et ess i hånden? Ace er en viktig del av Omaha hi / lo, og det begynte skjer når et ess kan hjelpe deg å få den beste lave hånden, fargen eller trinnene (nother). Hvis du er nybegynner, bør du seriøst tenke på å kaste hånden som ikke inneholder et ess.

Neste ut, vurdere muligheten for å vinne høygdelen av potten. En hånd {a-Spades}{3-Diamonds}{k-Hearts}{q-Spades} har mange muligheter til å gi deg högdelen av potten, slik som nut straight, maksimum farge, eller topp to par. Så ta en titt mot lågdelen av potten der en hånd som A-2-KQ også gir deg muligheten til å fange lågdelen med den beste lave hånden, holder A-2. Denne hånden er et utmerket eksempel på en hånd som har potensiale scoop.

Hender med stort potensial for å ta hjem lavdelen av potten nesten alltid inneholder den A 2 eller A-3 eller A-2 eller A-3 med et annet lag kort som "forsterkning". Den samme hånden som ovenfor, ville ikke gi deg noe på floppen ville komme {a-Diamonds}{2-Spades}{3-Diamonds} men ville i stedet, {a-Clubs}{2-Diamonds}{4-Spades}{k-Diamonds} satt du med Du ville ha nut lav med A-4, mens du kan også trekke nut flush med K-2.

Møt eller kaste - Vil du spikre en flop med A-2-4-K hånd, sørg for å få så mange spill og / eller øker du kan. Ville flop imidlertid være noe sånt {j-Hearts}{9-Diamonds}{8-Spades} eller {q-Spades}{4-Clubs}{2-Clubs}, Kontroller at du kaster hendene så snart som mulig. Du blir en vinnende spiller i Omaha hi / lo, på anledninger når du flopper en sterk to-veis trekk, mens mange spillere jager den ene siden av potten INNLEDNING FOR elva. Du ønsker å sitte på den vinnende slutten av spillet, ikke i donor ekstremiteten.

Sørg for å holde notater på dine motstandere - Enten du spiller i en hånd, eller hvis du bare sitte og se på, alltid må du ta notater på dine motstandere. Hvis du finner noen åpenbare tegn eller signaler fra motstandere, sørg for at du skriver dem ned. Hold et øye på hva spilleren vil snu over kortene på showdown, er spilleren alltid med mutteren, trekk spilleren mot en eller begge av potten, trekke spilleren mot en stige når det er et flushedrag om bord, eller hvis spilleren fortsetter å jage én farge når styret kompis. Alle disse tingene er viktige faktorer som du bør holde styr på, så dette kan være avgjørende for om du forlater bordet som en vinner eller taper spillere.

Også, hvis du spiller på et nivå på regelmessig basis, vil du etter noen dager for å begynne å kjenne motstanderen, når mange av dem kommer tilbake igjen og igjen. Sørg for at du bokmerke den faste spillere, og at du husker dem. Bare fordi de er faste spillere, de trenger ikke bety at det også er vinnende spiller. For ytterligere hjelp i å holde orden på dine motstandere, anbefaler vi at du investerer i en analyse eller statistikk programmer som Poker Tracker Omaha og Omaha Manager. Du vil ikke bare samle verdifulle data om motstanderen din, vil du også kunne følge din egen fremgang, og se hvordan spillet utvikler seg.

For å prøve å spille Omaha Hi-Lo, da, åpne en konto med en online poker room. Hvorfor ikke også følge oss på Twitter for siste nytt innen poker, og alle de beste poker kampanjer.

Følg PokerNews Norge på

Bankroll booster Vol. 4 - Omaha Hi / Lo, Del 2 101
Bankroll booster Vol. 4 - Omaha Hi / Lo, Del 2 102

.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories