WSOP 2018

PokerNews Strategi: Railing the Durrrr Challenge, nye vidoer og mer PLO snakk fra Josh Tieman!

Josh Tieman

Vi er tilbake vår vanlige runde med PokerNews Strategi.
Hvis du ikke viste om vår nylansering av denne trenings siden, som inkluderer det heteste av nettpoker talenter i verden, som tar dere gjennom dere tøffe prosesser i deres spill.
Vårt team av proffer inkluderer Tony G, flerbords spillerrrrrrrrrr guden Randy ‘nanonoko’ Lew, high stakes cash fenomenet Scott ‘URnotINdanger2’ Palmer, WSOP bracelet vinnere Josh ‘LitleBastrd’ Tieman og [B]James Mapluss mange flere.[ny more.

How the Other Half Live….
Flere skryte poster fra vårt team av store vinnere. I hans siste blogg Joe ‘hoodini10’ Udine ser tilbake på en imponerende august, han vant $150 rebuy og en 2.plass i $75.000 garantert på Full Tilt med en øy hoppings tur til Hellas.
Deretter fulgte han opp en 3.plass og delte premiene i 2 av turneringene i UBOC.

Joe "hoodini10" Udine's view in Greece
Joe "hoodini10" Udine's view in Greece

Tieman Rails the durrrr Challenge
Det er ikke bare kjente spillere som følger med på de neseblod høye nivåenelt, WSOP vinner Josh Tieman har fulgt nøye med på durrrr challenge og forteller hvorfor han følger med:

“There's a minimum of 4 tables at once, and 50,000 hands. There's no quitting or backing out, and huge swings are the norm. There's also a clear winner and loser over a fairly large sample of hands. So often a nosebleed cash game session is only a few hundred hands or less and the person who runs better is usually the victor. While an inferior player can certainly still beat a better player through luck over 50,000 hands, it's still a pretty hefty sample size, and the closest thing we'll see to determining which nosebleed player is better than the other.”

Les hans blogg her.

Ukens utvalgte Video
Mange flotte videoer i de forskjellige disipliner har blitt lastet opp denne uken, men en video har fått vår oppmerksomhet Josh ‘LittleBastrd’ Tieman heads up $1/$2 PLO.
Josh er regnet som en av den beste H2H PLO spiller i verden og her viser han dere nivået $1/$2 som er et nivå som man kan bli bedre kjent med.

PokerNews Strategi: Railing the Durrrr Challenge, nye vidoer og mer PLO snakk fra Josh... 101

Når man snakker om PLO så har vi del 2 av Evan Parkes vinner $35k garantert PLO turneringen på Full Tilt, hvor han diskuterer dype stacker og post flop spill i lengden.
Rayan Nathan tar oss gjennom en deep run in an FTOPS turbo event, hvor han diskuterer tilpassingen til turbo MTTs.

Over til PokerNews strategi forum….
Forrige uke snakket vi om hvordan Josh Tieman bokstavelig talt satt i timesvis og svarte på PLO spørsmål på PokerNews strategi PLO forumet, nå har han startet igjen og har man noen spørsmål om PLO strategi eller hender man har spilt som man vil diskutere?
Post dine spørsmål her på vårt PLO forum ingen andre forum kan skilte med poker spillere i verdensklasse, og John ‘UMD Tennis’ O’Rourke har vært aktiv på the mid stakes NLHE forumene denne uken og de er også verdt å ta en titt på.

Rayan "rkruok" Nathan
Rayan "rkruok" Nathan

Nye videoer

Hvis man vil vite mer om det som er nevnt i denne artikkelen, så kan man se nye videoer fra våre beste MTT trenere, Evan Parkes tar oss gjennom del 2 i serien av Wednesday night MTTs og hans tidligere chip accumulation strategy mens Rayan Nathan diskuterer late tournament play i en $30,000 garantert 6 max turnering.

PokerNews Strategi: Railing the Durrrr Challenge, nye vidoer og mer PLO snakk fra Josh... 102

Hvis man likte hva fikk se, registrer seg til PokerNews Strategi i dag og finn din poker fremtid!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories