Video og Strategitips med Daniel Negreanu - del 5

Video og Strategitips med Daniel Negreanu - del 5 0001

Vi fortsetter her vår serie med videoklipp med pokerproffen Daniel Negreanu og har nå kommet til femte del i artikkel med hans strategitips til deg. Det er mye lærerikt stoff både om du er nybegynner eller videregående innen poker. Kanskje kjenner du allerede til alle disse tipsene, men ingen pokerspiller har vondt av å repetere noen grunnleggende regler. Vi ser alle hans videoer med stor interesse.

Det er mange måter å tilegne seg kunnskaper på innen poker, men en av de mer og mer populære måtene de siste årene har blitt undervisningsvideoer med tips og forklaringer fra pokerproffene. Vi har satt sammen en liten serie med videoer hvor en av de aller største og beste proffene kommer med tips om hvordan han har løst og løser forskjellige saker og også hvordan du kan gjør tilpassninger og forandringer for at du skal forbedre ditt spill.

De fire første artiklene våre kan du lese HER.

Daniel Negreanu er et meget velkjent navn innen pokerverdenen, og han har opp gjennom årene gjort mange forskjellige saker både rundt pokerbordene og utenfor. Han har skrevet flere mil med blogger og artikler om poker, bøker har han skrevet og han har spilt inn timevis med videoer med tips og strategi om poker.

PokerNews har stilt ham forskjellige spørsmål og han svarer på dem i forskjellige videoer. Det første spørsmålet vi tar opp i denne artikkelen er:

Hva anser du som en god gevinstratio for å dekke både din bankroll og de daglige utgiftene?

Poker kan forgå i mange forskjellige sammenhenger, men ofte er det en eller annen form for turnering du spiller. Dette gjelder både live og online selvfølgelig. Og de aller aller flestes mål med spillingen sin er å vinne poker. Det kjedeligste som finnes er å ryke ut like før pengene begynner. Vårt neste spørsmål til Daniel ble dermed;

Hvordan spiller du "boblespill" i en turnering?

Uansett hvilken form av poker du spiller, så er det å lese motspilleren er stor faktor. Men dersom du er usikker, så er alternativet å spille "smallball" poker. Men du må selvfølgelig regne med å få endel høyninger på slikt spill. Da må du ha evnen til å kunne "skifte gir" i spillet ditt. Daniel er vel en mester på slikt spill og slike variasjoner.

Spiller du "smallball" poker også i cash games eller bare i turneringer?

Dette skulle være nye temaer som alle pokerspillere er interesserte i, og vi inviterer derfor alle som ønsker det til å si sin mening og eventuelt stille sine spørsmål rundt dette i vårt forum. Du kan klikke deg direkte inn på forumet vårt HER.

Lykke til med spillingen din!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories