Video og Strategitips med Daniel Negreanu - del 4

Video og Strategitips med Daniel Negreanu - del 4 0001

Vi fortsetter her vår serie med videoklipp med pokerproffen Daniel Negreanu og har nå kommet til fjerde del i artikkel med hans strategitips til deg. Det er mye lærerikt stoff både om du er nybegynner eller videregående innen poker. Kanskje kjenner du allerede til alle disse tipsene, men ingen pokerspiller har vondt av å repetere noen grunnleggende regler. Vi ser alle hans videoer med stor interesse.

Det er mange måter å tilegne seg kunnskaper på innen poker, men en av de mer og mer populære måtene de siste årene har blitt undervisningsvideoer med tips og forklaringer fra pokerproffene. Vi har satt sammen en liten serie med videoer hvor en av de aller største og beste proffene kommer med tips om hvordan han har løst og løser forskjellige saker og også hvordan du kan gjør tilpassninger og forandringer for at du skal forbedre ditt spill.

De tre første artiklene våre kan du lese HER.

Daniel Negreanu er et meget velkjent navn innen pokerverdenen, og han har opp gjennom årene gjort mange forskjellige saker både rundt pokerbordene og utenfor. Han har skrevet flere mil med blogger og artikler om poker, bøker har han skrevet og han har spilt inn timevis med videoer med tips og strategi om poker.

PokerNews har stilt ham forskjellige spørsmål og han svarer på dem i forskjellige videoer. Det første spørsmålet vi tar opp i denne artikkelen er:

Hva foregår egentlig inne i hodet ditt før du tar en avgjørende avgjørelse om en viktig hand?

Poker kan forgå i mange forskjellige sammenhenger, men ofte er det en eller annen form for turnering du spiller. Dette gjelder både live og online selvfølgelig. Vårt neste spørsmål til Daniel ble dermed;

Uttrykket "smallball poker" har kommet mer og mer frem det siste året. Spiller du "smallball poker" i en vanlig turnering online med f.eks 1500 i startchips?

Uansett hvilken form av poker du spiller, så er det å lese motspilleren er stor faktor. Du har lagt deg til en spillestil enten det er veldig tight eller meget aggressiv. Og vi har alle opplevd å få en badbeat i mot oss, og etter at det skjer går man ofte på tilt. Her forteller Daniel Negreanu om hvordan man kan unngå å gå på tilt.

Hva er en god strategi for å unngå tilt?

Dette skulle være nye temaer som alle pokerspillere er interesserte i, og vi inviterer derfor alle som ønsker det til å si sin mening og eventuelt stille sine spørsmål rundt dette i vårt forum. Du kan klikke deg direkte inn på forumet vårt HER.

Lykke til med spillingen din!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories