Filosofien Med En freeroll turnering

Filosofien Med En freeroll turnering 0001

For mange spillere, veien å bygge opp en poker konto vil være med bonus penger eller med penge premier fra freeroller. Hver eneste online side tilbyr dem, med forskjellige utbetalinger, men de fleste av disse er som et minefelt å komme seg gjennom til premiene. Det er alle slags spillere, fra den grønneste nybegynner til veteranen som skal gjenoppbygge sin bank konto. Dette er også en mulighet for å praktisere spillet og få igjen litt for anstrengelsene.

Når du melder deg på en freeroll, vær forberedt på å bruke en del tid og anstrengelser, med den enorme muligheten for at en premie, dersom du ikke vinner turneringen, vil være minimal. Betalingen for disse turneringene er for det meste erfaringen du får av spillet, som dersom du benytter det korrekt, kan videreføres til din videre suksess når du jobber deg din vei mot andre turneringer og direkte penge spill.

De fleste spillere starter på disse turneringene med en av disse 3 forutsetningene i hodet:

1) "Freeroll Galskap" - Dette er typen spillere som vil spille alle kombinasjoner av kort, til enhver tid og du MÅ være forberedt på dem. Dette er spillere som enten bygger opp en enorm sjetong mengde, som du ser skjer etter femten til tretti minutter inn i turneringen, og kan "calle" deg med hvilke som helst kort, eller de er de som sist på resultat listen og er slått ut først.

2)"Turnerings praktiserings spilleren" - Dette er spilleren som er med for å justere sitt spill eller spillestil. De vil være der for å jobbe med spillet sitt, tette igjen lekkasjer de har funnet i sitt spill og muligens vil eksprimentere med forskjellige spillestiler som de vil benytte i større premierte turneringer. De er spillere som vil bygge opp sjetong mengden sin, angripe når det er nødvendig, og og vanligvis bare henge med i spillet første timen eller drøyt det, så sant de ikke møter nettopp den utfordringen de ønsker i forhold til sin spille plan.

3) "Den Artige" - Dette er mennesker som melder seg på kun for å ha gøy. Du kan aldri klare å lese disse spillerne etter vanlig poker spill mønster, verken etter kortene de spiller, spille stilen eller andre ting. Eneste du kan lese ut av dem er at de er der for å ha gøy, fordi de ofte er de som skravler mest om alt og ingenting. De kan være den artigste personen ved bordet ditt i turneringen, men de kan også være den farligste å spille mot, fordi de er der kun for underholdningens skyld og er ofte kapable, når de treffer kort, til å spille deg ut av turneringen.

Faren med å spille freeroller er at du kan få dårlige spille vaner og spiller kort du vanligvis ikke burde spille i større og viktigere turneringer. Du vet at A-5 suited ( ensfarget) som du har på hånden ikke er et godt spill, men skitt au, du vil ha beste mulige flush dersom kortene faller din vei. Du vet også at, oftere ikke enn med denne handen, vil du kunne vinne potter. Når dette er sagt, imidlertid, du vil se mange som spiller slike hender i enhver freeroll. Bare hard disiplin kan hjelpe deg fra at dette skjer. Og det vil være en god test av din egen tålmodighet og dyktighet på dette området.

Når du spiller en freeroll, jeg har funnet ut at det alltid vil være best å bruke denne tiden som en treningsøkt for spillet ditt. Spill som du ville gjort i en større turnering, det er noe, om enn lite det er snakk om i betaling for dine anstrengelser. Dersom du føler for å eksprimentere, dette er tiden for å gjøre det. Dette er ditt spill, så hvorfor bruke anstrengelser på å spille kort du normalt ikke ha spilt?

Freeroll turneringer kan være en god måte å få erfaring ved poker bordet på og i de rette turneringene og tilfellene, en god måte å starte å bygge seg opp en poker konto på. Det vil også gi deg verdifull trening i andre aspekter av spillet, så som, ikke gå bananas, bløffing, og hvordan spille i gitte situasjoner. Hvordan du setter sammen ditt spill kan være forskjellen på en som spiller poker og en poker spiller!

En oversikt over PokerNews sine freeroller finner du her!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories