Bankroll booster vol. 2 – Heads-Up Razz SNG, del 1

Bankroll booster vol. 2 – Heads-Up Razz SNG, del 1 0001

Når det kommer til poker varianter, så har Razz fått et dårlig rykte. Stemplet for å være den sure gamle manns spill, en rask vei til tilt spilling eller ren skjær tortur. Razz er faktisk et meget enkelt spill som er raskt å lære seg. Dersom du kikker forbi lykke faktoren (som ofte kan føles forsterket, når murstein regner ned over et fire-kort hjul) og studerer de grunnleggende reglene for spillet, kan Razz være et meget profitabelt spill når man spiller på de lavere limits og dermed være en glimrende måte å bygge en bankroll på. Hvis du kjeder deg drastisk med no-limit hold-em og er på utkikk etter noen endringer, så prøv et par hender med heads-up Razz sit-n-goes. Variansen er lavere, det er raskere action og viktigst av alt er at det er MYE fisk der.

Hvor kan jeg spille?

PokerStars.com tilbyr heads-up Razz sit-n-goes med buy-inn fra så lavt som $2.20. Spillerne får 1500 chips fra starten og blinds øker hvert tiende minutt. På Full Tilt Poker er det både vanlige og turbo heads-up SNGs til rådighet med den laveste buy inn på $1.10. I turbo går blinds opp hvert tredje minutt. I vanlige spill økes de hvert sjette minutt.

Full Tilt tilbyr også Heads-up Razz cash games som starter på $1/2 limit, men low-limit heads-up cash games (under $ 5/10) kan ikke anbefales til å bygge opp en bankroll med. Uansett hvor god du er på disse nivåene, såå vil raken spise opp din hardt inntjente bankroll.

Hvor skal jeg starte?

Når det gjelder oppbygging av bankroll, så start med et spill hvor du har minst 15-20 buy-ins. Hvis du for eksempel har $25 på din konto, så start med $1.10 spill. Med $50-75 så kan du teste ut $2.20, $5.25 eller $6.25. Med $100-200 start da med $10.50 eller $11.50. Turbo SNGs tar 20-30 minutter å spille, mens vanlige spill tar opp til 90 minutter.

Bør jeg spille ved flere bord (multitable)?

I starten bør du holde deg til et spill av gangen. Når du har gjort det en periode og du begynner å kjede deg med dette en spillet, kan du sakte men sikkert eksperimentere litt og øke antall bord. Men unngå å spille mer enn fire bord av gangen på disse nivåene – spesielt om du kun har en liten bankroll.

Hvor mye kan jeg tjene?

Stikkprøver har vist, at i år, har toppen av $5.50 heads-up Razz sit-n-go spillere på Full Tilt tjent høye firesifret beløper ved å spille mellom 10.000 og 20.000 spill. På $11 og $21 nivåene har noen spillere klart å spille inn overskudd på omkring $40.000 alt avhenging av volumet de spiller. Return Of Investment (ROI) varierer veldig mye i heads-up. Mens den øverste high-volumen spillere har et gjennomsnitt på 7-9 % har nooen spiller vist ROIs på så høyt som 23% gjennom 10.000 spill.

Når skal jeg øke i limit?

Flytt opp på neste nivå når du føler deg trygg på det. Men kom deg vekk fra $1.10 og $2.20 spillene så raskt du bare klarer, men om du klarer å være en vinnende spiller på $10.50 og $21 spillene, så gå fortsett sakte vekk derifra – ikke forhast deg. Kvaliteten på spillerne forandrer seg ikke mye fra $2 og opp til $21 spillene, men derifra og oppover på f.eks $33 nivået være meget stor forskjell – noen riktige haier der oppe.

Nå som du har kontroll på det grunnleggende, så stikk innom her igjen i løpet av noen dager så skal vi komme med noen tips fra skyttergravene!

Prøv dine evner hos FullTilt og hey, sjekk ut hva vi har å tilby også på Facebook nå når du først er i gang.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories