Bankroll booster, Vol. 1: Super Turbo SNGs del 2

Bankroll booster, Vol. 1: Super Turbo SNGs del 2 0001

I går hadde vi første delen av vår nye serie Bankroll boosters og ga deg all den informasjonen du trengte for å starte å spille super turbo sit-n-gos. I dag følger vi opp den artikkelen med tips om hvordan du skal slå ut dine motstandere på lave nivåer i sit-n-go.

Tips from the Trenches

  • Det skal mye mer kunnskap og erfaring til for å spille super turbo SNGs enn du kanskje tror. Selv om du vil spille all inn eller kast i 95% av tiden, enkelt solid spill og god forståelse av ICM (Independent Chip Modeling) kan få deg til å nå langt. Begynnelsen av en super turbo er omtrent som å spille 75-150 levelet i en vanlig turbo. Stackene er små og spillerne vil normalt push all inn eller kaste. I super turbos er det på de første levelene viktig å huske at alle spillerne er i samme situasjon. Ikke få panikk og gå all inn med første og beste ace-rag du får utdelt.
  • Med bare ti big blinds i startstacken og et svakt felt rundt bordet, er sjansene stor for at noen spillere vil gjøre denne feilen og gå all inn med den første spillbare handen de får utdelt. I super turbo SNGs, vil mange spillere gjøre disse movene med en stor del forskjellige hender som: alle par, ess og et eller annet kort, Broadway kortkombinasjoner som K-Q, K-J, Q-J, K-T, Q-T, og noen ganger også mer marginale hender som J-Ts, J-9s og suited connectors. Disse spillerne er villige til å gamble, så dersom du får en hand mot dem, call lykkelig og plukk inn deres “døde chips”.
  • Dersom du skulle finne deg selv med all inn i noen av de første hendene, må du kanskje justere hvilke hender du caller med. Det å calle en all inn med hender som K-9s kan (og sannsynligvis vil) være et godt og solid move på senere stadium, men på dette tidspunktet vil det være klokt å stramme inn litt. Strukturen er rask og stackene er små, men det betyr ikke at det ikke kommer et bedre tidspunkt senere for å få på alle chipsene dine.
  • Bruk de tidlige levelene å se etter gode punkter hvor du kan plukke opp “døde penger”. Selv om det spilles i en struktur hvor limping ikke er korrekt nesten uansett, så gjør spillerne det hele tiden allikevel i disse super turboene. De gjør det ofte med hender som små par og suited connectors som de ikke klarer å kaste. Gå all inn over toppen på disse limperne og plukk inn ”døde penger”.
  • boblen er det viktig å holde øye med motstandernes stacker. Husk på hele tiden å holde kontroll på hvem som skal gjennom blinds neste runde og hvor mye av stacken deres det vil koste dem. Dette er kritisk for hvordan de vil agere. En spiller med 260 chips som skal i blinds neste runde på levelet 50-100 vil gå all inn med mange flere forskjellige hender fra UTG enn en spiller som sitter med 780 chips. Med andre ord, boblen i super turbo bubble er forholdsvis lik boblen i en vanlig turbo SNG. Vær tålmodig med mindre du har massevis med chips kan skremme vekk spillere som lett lar seg skremme.
  • Følg nøye med på dine motstandere og med hvilke kort de pusher all inn med. Mange har en tendens til å caller enklere i super turbo enn i vanlig turbo, ofte av den enkle grunn at de ikke har like mye tid investert i spillet som de vil ha i en vanlig SNG med langsommere struktur. Hold et øye med de faste spillerne også. Alle SNG varianter har faste spillere og super turbo er intet unntak. Skaff deg et verktøy som PokerTracker eller Hold’em Manager for å gi deg selv en større fordel når det kommer til det å holde orden på dine med og motspillere og hva de har tendenser til å gjøre i forskjellige sammenhenger.

Enten om du er “busto” eller “robusto2, super turbo SNGs kan være en rask måte å grinde opp din bankroll. Sett deg selv en utfordring – spill 1,000 spill og se hvor mye du kan vinne

For å teste deg selv i super turbo SNGs, kom deg over til Full Tilt Poker. Og husk at du kan følge oss også på Facebook når du først er i gang!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories