Intervju med Kristoffer Dagslott angående WSOP

Intervju med Kristoffer Dagslott angående WSOP 0001

Pokernews Norge vil fremover til Main Event starter, presentere flere kjente og ukjente Norske pokerspillere her på Pokernews som skal til Las Vegas i sommer og WSOP.

Denne ganger er det vinneren av 888.com video konkurranse som har svart på spørsmål fra Pokernews angående WSOP og andre poker spørsmål:

Navn: Kristoffer Dagslott
PokerNick: MrPaddington
Poker side: 888
Beste turnering plassering: Førsteplass i $11r på pokerstars
Bosted: Trondheim
Alder: 22
Yrke: Filmskaper

PN: Gratulerer med seieren i 888.com sin video konkurranse hvor du vant en tur til Las Vegas og innkjøp til Main Event med verdi $15.000, hva fikk deg til å delta i denne konkurransen?
Kristoffer: Jeg hadde nylig begynt å spille på 888 og kom tilfeldigvis over konkurransen. Jeg så på de andre bidragene som var innsendt og ble veldig gira da jeg så at de fleste videoene holdt rimelig lav standard.
Deadline til konkurransen var bare noen uker unna, så jeg startet umiddelbart med å tenke på ideer. Poenget med konkurransen var å vise hvorfor akkurat jeg skulle få dra til Vegas, så jeg synes det var viktig å ha et selvsikkert og tydelig budskap.

Jeg ville også lage en video med en humoristisk tvist, da jeg tenkte det ville falle bra i smak for juryen. En god, kort og humoristisk video er heller ikke et dumt utgangspunkt for en Youtube-hit.

Jeg er veldig fornøgd med resultatet, spesielt med tanke på hvor kort tid jeg brukte på videoen. Det er også første gang jeg har aktivt jobbet med 3D-animasjoner, som gikk mye bedre enn forventet. Da konkurransen var ferdig følte jeg at jeg hadde gode sjanser til å vinne, spesielt med tanke på at jeg regnet med at nærmere 90 % av videoene ville bli diskvalifisert grunnet bruk av lisensiert musikk, som er et direkte brudd på Youtube sine retningslinjer.

PN: Vet du hva 888.com vil bruke videoen din til?
Kristoffer: Etter det jeg vet skal de ikke bruke den aktivt i noen kampanjer. De har postet den på sin nyhetsblogg, men utover det vet jeg ikke om den skal brukes til noe mer. Jeg kan se for meg at videoen vil bli nyttig i markedsføringssammenhenger dersom jeg kommer langt i Main Event.

PN: Hvor mange har sett ditt bidrag på youtube?
Kristoffer: I overkant av 4000.

PN: Hva vil seieren i slik konkurranse bety for din videre studie/fremtid innen media?
Kristoffer: I utgangspunktet har den lite å si, annet enn nyttig erfaringer fra produksjonen. Men det er selvsagt bra å kunne vise at jeg har produsert en suksessfull video i profesjonell kvalitet som vinner en internasjonal konkurranse. For øvrig, da jeg postet videoen på et pokerforum, ble jeg etter kort tid kontaktet fra noen som likte videoen godt og var interessert i å se om jeg kunne lage en promoterende video for en webside han driver. Så du kan si at noe godt kom ut av det for min profesjonelle karriere også.
Jeg er av den oppfattning at det er viktig å være aktiv med å lage ting hele tiden, så vil muligheter åpne seg.

PN: Du har spilt poker i 4 år, hva fikk deg til å starte med poker?
Kristoffer: Første gang jeg spilte var vel egentlig nærmere 7 år siden, men det var mer på gøy og uten innsats. Jeg spilte nettpoker for første gang for 4 år siden. Det startet vel med at romkameraten min spilte litt på nettet. Jeg så på han spille, og ble etter hvert mer og mer interessert. Jeg tapte fort mitt første innskudd, siden jeg knapt kunne reglene på den tiden.
Den type spiller jeg var på den er vel den type spiller jeg sikler etter å spille med nå til dags, noe som er morsomt å tenke på. Uansett, jeg ble raskt grepet av kompleksiteten av spillet, og hvor utrolig utfordrende det var å mestre spillet. Jeg har siden da lest masse strategi, diskutert på forum og fått mange gode nettvenner jeg diskuterer poker med daglig.

PN: Hvilke forventninger har du selv til Main Event?
Kristoffer: Jeg tror det blir helt fantastisk! Det å spille i Main Event er drømmen for alle pokerspillere, jeg kan nesten ikke vente. Jeg tror at jeg kommer til å være overveldet og kanskje nervøs når jeg kommer inn i rommet, men med en gang spillet starter og den første hånden blir delt ut vil jeg være 100 % fokusert på den lange veien til finalebordet.

PN: Hva forventer du av Las Vegas?
Kristoffer: Siden jeg er en semi-profesjonell pokerspiller som jobber i underholdningsbransjen tror jeg nok at jeg vil finne meg godt til rette i Las Vegas. Jeg har ikke lagt noen spesielle planer for ting jeg må gjøre, men jeg tror det skal godt gjøres å kjede seg i Las Vegas!

PN: Når drar du over til Las Vegas?
Kristoffer: Jeg er ikke helt sikker på når jeg reiser enda. Siden jeg har hotellrommet dekket av 888 i 10 dager, og Main Event varer fra 5. til 17. Satser jeg nok på å reise bortover den 6. Juli. og spille dag 1D. Det passer også bra siden jeg skal møte noen kompiser i Marseille rundt den 17., så jeg flyr rett dit etterpå. Om jeg har kommet såpass langt at jeg må spille den 17. har jeg vel råd til å spandere på meg en natt ekstra på hotellet og ny flybillett.

PN: Hvem har stått for Norges beste poker presentasjon og
hvem har betydd mest for Norsk Poker?
Kristoffer: Jeg vil vel kanskje si at Annette Obrestad er den som har Norges beste pokerprestasjon, å hevde seg såpass mye som hun gjorde i en så ung alder er utrolig imponerende.
Den som har betydd mest for
Norsk Poker er vel Thor Hansen

PN: Drømme finalebord?
Kristoffer: Tja, et bord med totalt ukjente folk som aldri har spilt poker før kanskje? Det hadde selvfølgelig vært gøy å spille med store pokerprofiler som Phil Ivey osv, men jeg tror jeg foretrekker å øke sjansene mine for å vinne fremfor å minske dem.

PN: Hva er målsetningene dine innen poker?
Kristoffer: Jeg jobber stadig med å bli bedre, og håper på å klatre litt opp på midstakes online etter hvert. Akkurat nå fungerer det også veldig bra som en fleksibel sideinntekt mens jeg jobber med å få filmkarrieren min på bena.

PN: 2008 var du i Tallin og spilte en lag turnering i regi av Betfair i Tallin, hvordan kom du med på dette laget og hvordan gikk det?
Kristoffer: Betfair hadde en 3 måneder lang turneringsserie for Nordmenn med 2 turneringer i uken hvor det ble ført leaderboard. Det var også andre måter å kvalifisere seg til den Norske finalen i Tallinn, blant annet cashgame grinding/leaderboards. Jeg og lagkameraten min kvalifiserte oss rimelig enkelt. I Tallinn var det 35 lag, der begge på laget skulle spille to turneringer hver. Det laget med best sammenlagt poengsum etter det vann $25,000 + plass i Nordisk finale i Barcelona. Vi kom på en knapp andreplass, men hadde heldigvis laget en deal som sikret oss $8000.

PN: Favoritt poker spiller?
Kristoffer: Phil Ivey – Trenger jeg å si mer?

PN: Skal du delta på den Norske middagen 3.juli på Samba Grill på The Mirage?
Kristoffer: Som nevnt passer det best for meg å reise nedover den 6. Juli, men dersom jeg reiser nedover tidligere stiller jeg selvsagt!

Pokernews Norge takker for at Kristoffer tok seg tid mellom filmskapning og pokerspilling til et intervju og ønsker Kristoffer en god tur til Las Vegas.

Vinner videoen til Kristoffer:

Tidligere intervjuer kan du lese her:
Andreas Høivold
Eirik Bjørklund

Her kan du følge PokerNews.com sin live oppdateringer av WSOP.

Sjekk ut Pokernews Norge på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories