Lodden støtter Northug

Lodden støtter Northug 0001

I forbindelse med EPT Monte Carlo gikk ViMenn inn å sponset Petter Northug inn i turneringen som en ledd i en personlig sponsoravtale der skikongen skal spille EPT Monte Carlo og WSOP i Las Vegas med ViMenn som sponsor. Nå har PokerStars proffen Johnny Lodden rykket ut i sin blogg og støtter Northug på det sterkeste.

Dette skapte stor furore i idrettens ledelse i Norge da de følte at Northug sviktet norsk idrett med å promotere poker. –vi vil ikke at skisporten skal promotere folk inn til poker. Var en av mange hodeløse kommentarer Inge Andresen kom med i debatten som raste forrige uke. PokerNews Norge ga også idrettslederen et spark bak med artikkelen: En gave til alle norske pokerspillere

Nå har altså Johnny Lodden gått ut på sin blogg på JohnnyLodden.com og støtter Northug:

”Som sikkert de fleste har fått med seg så var det mange berømte folk med rundt filten i MC, bla hele Norges helt Petter Northug. Jeg har blitt kjent med Petter gjennom pokeren, og kjenner få folk som er mer interessert i å lære og bli bedre i spillet enn han, men får han lov til og gjøre som han vil på sin egen fritid som forresten er ca.2 uker i året?! Nei da, norske forbundstopper skal selvsagt ut og kritisere dette også. Men heldigvis har mannen store nok baller til å ikke bry seg.”

Bra at en av våre største norske stjerner viser klar tale i denne saken.

Vil du spille mot Johnny Lodden? PokerStars proffen spiller poker på verdens største pokersite Pokerstars.com. Last ned å ta del i promotilbud via PokerNews.com. Last ned PokerStars idag!

bilde: johnnylodden.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories