Jakten på $16.000 WSOP pakke i hele Mai!

Jakten på $16.000 WSOP pakke i hele Mai! 0001

Fra idag og til og med 31.mai vil du som PartyPoker spiller via PokerNews.com få mulighet til å kvalifisere deg til WSOP Freerollen 10.juni på PartyPoker. Hovedpremien er $10.000 WSOP innkjøp, $1500 til hotell samt $2500 i lommepenger.

Fra og med idag: Lag konto og ta del i vår esklusive $50 Party Promo der du får $25 gratis inn på din konto (pluss $25 i bonus kreditt). Så fort pengene er på konto, går du inn å tjener 5 Party Poeng og du er med i Freerollen. Det er ikke noe innskuddskrav. Lag konto HER.

En annen måte å kvalifisere seg på er via "Mai 2010 Points Racet"
Der kvalifiserer de 100 med flest poeng gjennom mai seg til finalen. Denne promoen gjelder selvsagt bare via PokerNews sine affiliate kontoer hos PartyPoker. Du kan følge din utvikling på leaderboard listene våre.

Lag deg konto i dag på PartyPoker for å vinne ditt sete i WSOP 2010(*).

*"World Series of Poker" og "WSOP" er trademarks av Harrahs LLC (”Harrah’s”). Harrah’s sponser eller støtter ikke dette prosjektet eller noe av de promoteringene PokerNews gjør i denne kampanjen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories