WSOP 2018

Bodog sponser ny stjerne

Bodog sponser ny stjerne 0001

Bodog.com

Spillestedet Bodog.com har fått en ny pokerproff i rekkene. "Manderbutt" som er kjent fra sidens store turneringer er nå et av Bodogs ansikter ut av. Bak aliaset sjuler det seg en jente som heter Amanda Musumeci. Hun er en veldig god turneringspiller og har spilt inn over $210.000 i turneringsgevinster online.

Hun hadde følgende å si via Bodog etter at sponsoratet var ordnet:

"Når du velger å godta en mulighet som dette (søknad om å få sponsorkontrakt red.anm), uansett hvor mye selvtilitt du har til deg selv og dine ferdigheter så er det alltid et litt tvil" Så når Bodog.com viste en genuin interesse i meg så ble jeg ekstatisk.

Amanda Musumeci var en av flere tusen søkere på en stilling som "sponset pokerproff". Bodog har sittet de siste månedene å finkjemmet etter morgendagens "stjerne". Nå skal hun representere selskapet sammen med de andre proffene under sommerens World Series of Poker i Las Vegas.

Vil du teste dine skills mot Amanda Musumeci på Bodog.com? Last ned klienten og ta del i PokerNews sitt ekslusive tilbud.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories