Norske Vegard Nygaard vant $50k proffkontrakt

Norske Vegard Nygaard vant $50k proffkontrakt 0001

I de siste ukene har PokerStars kjørt en kampanje mot det nordiske og baltiske markedet. Via forskjellige promotions kunne man kvalifisere seg til en 16 manns Sit&Go som ble spilt Live i Monte Carlo tidligere i dag. I denne turneringen fikk vinneren en $50.000 premie som skal bli tatt ut i form av forskjellige live pokerturneringer iløpet av 2010.

Dessuten fikk topp 3 et sete i Monte Carlo EPT finalen som startet Søndag. Vegard Nygaard og de andre som vant sete skal spille på dag 1B i morgen.

Vegard ”Gaffel” Nygård er ikke noe ubeskrevet blad i norsk pokersammenheng. Han har flere cashes i internasjonale turneringer og har blant annet finalebord fra WSOP $2000 Pot-limit Hold`em fra 2002. Han har også tre andre cashes i WSOP, cash fra EPT og ikke minst 2.plass fra NM i HORSE fra 2009.

Sammen med Johnny Lodden og Anders ”Donald” Berg vil Vegard Nygård nå være de norske representantene for PokerStars.com. Vil du spille mot de online kan du lage deg konto og spille i kveld hos PokerStars

Bilde: Lina Olofsson, pokerstarsblog.nu

Hva synes du?

More Stories

Other Stories