888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

En gave til alle norske pokerspillere

En gave til alle norske pokerspillere 0001

Med sin deltagelse i EPT Monte Carlo visste Petter Northug at det kom til å få reaksjoner. De har også kommet, generalsekretær Inge Andersen i Norges Idrettsforbund har gått kratig ut å kritisert Northug for hans deltagelse rundt filten.

Dette har skapt reaksjoner fra både kjendis og idretts Norge. Samt har de fleste journalister i landets største aviser skrevet mer om reaksjonene på Andersen sine utspill, en Northugs valg av hobby.

Det er nemlig det siste de fleste har reagert på, hvorfor skal Norges idrettsforbund være opptatt av hva Petter Northug gjør på fritiden?

Svaret er veldig enkelt, poker er en trussel mot Norsk Tipping og sistnevnte finansierer store deler av idretten i Norge via tippe-midler. Da rykker Inge Andersen ut å kritiserer Northug for noe skistjerna gjør på sin egen fritid, rett og slett for å prøve å få til en holdning om at poker er "fy-fy". Dette har vi sett før, med blant andre fotball og hopp utøvere. De gangene fikk dette ikke så mye oppmerksomhet.

Denne gangen er det snakk om Petter Northug, gutten hele Norge vet hvem er og vil ha en bit av. Derfor har en pokerspillende Northug blitt slått opp på alle norges nettsider og på nyhetene til Tv2 idag.

De fleste stedene med kommentarer fra idrettsfolk og kjendiser om at det Petter gjør på fritida har ikke NIF noenting med.

Denne saken blir utelukkende positiv for poker i Norge, dels takket være Petter Northugs vilje til å gjøre som han vil. Men mest takket være Inge Andersen sine latterlige utspill som ikke får positiv tilbakemelding fra annet en lotteritilsynet og Norsk Tipping på Hamar.

Takk til Petter og Inge Andersen for en fin start på poker-våren.

bilde: Torkild Gundersen - Vimenn

More Stories

Hva synes du?