David Williams vant WPT Championships

David Williams vant WPT Championships 0001

WPT Championships er den avsluttende turneringen for WPT iløpet av sesongen med $25.000 innkjøp. Denne gangen var den satt opp såpass nærme EPT Monte Carlo at veldig mange amerikanere heller valgte å spille i Europa. Derfor var det bare 195 spillere til start i Las Vegas.

Men det hindret ikke startfeltet fra å være stjernespekket. Dette var også synlig på finalebordet som inkluderte blant andre Eric Baldwin som PokerNews Norge har publisert to strategi artikkler om shorthandedspill. Les artikkelen; 3-way Shorthanded strategi.

Full Tilt Poker proffen David Benyamine, Shwan Buchanan, John O`Shea og Billy Baxter var de som gjorde finalebordet komplett.

Williams måtte dog ha litt tur for å vinne, med tre spillere igjen gikk han all-in med 99 og fikk syn av Buchanan som satt med QQ. Tapte Williams her ville han være kritisk short, men det skulle vise seg at flopen kom med en nier og det ga Williams seieren i potten og Buchanan hadde gått fra chipleader til å bli slått ut på 3.plass på bare 3 hender.

Headsup kom avgjørelsen med en klassisk coinflip som skulle bli en dramatisk hånd. Den Bodog sponsete spilleren Williams gikk all-in med 22 og fikk syn av Baldwin som satt med A5. Flopen kom med et ess som ga Baldwin ledelsen, men en toer på turn sikret Williams potten og seier i turneringen.

Resultatliste finalebordet:

1 - David Williams - $1.530.537
2 - Eric Baldwin - $1.034.715
3 - Shawn Buchanan - $587.906
4 - David Benyamine - $329.228
5 - Billy Baxter - $246.921
6 - John O'Shea - $199.888

Hva synes du?

More Stories

Other Stories