Unibet Open Budapest: Joachim "Buchinho" Buch på 3. plass!

Unibet Open Budapest: Joachim "Buchinho" Buch på 3. plass! 0001

Joachim Buch endte til slutt opp med å få en tredje plass i Unibet Open Budapest. Dette var samme plassering som han fikk i Warsawa i Desember. En meget god prestasjon av den unge gutten, som også cashet i Praha turneringen i fjor høst. Med seg for sin bronse plass fikk han €74,175 som tilsvarer snaut 600,000 norske kroner.

Selvom det ikke er noe gøy med å ryke ut av en turnering, kan han uansett slippe like mye missnøye som man vil få hvis man går på en skikkelig badbeat. I Buchs siste hånd gikk han all-in med en suited 9T variant som desverre var et godt stykke bak motspillerens dame par, med andre ord ikke noe å vri seg over i natt - alt i alt ble det jo også en veldig god plassering sånn sett. Vi gratulerer og ser frem mot videre resultater for Buchinho samt våre andre nordmenn som også måtte spille ulike turneringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories