Tournament of Champions tilbake i WSOP

Tournament of Champions tilbake i WSOP 0001

Tournnament of Champions (TOC) er tilbake i WSOP etter å ha hatt en pause siden 2006. Det blir lagt $1 million i turneringen som blir en freeroll for topp 20 bracelet vinnerne fra årets WSOP. Turneringen vil da altså bli avholdt i etterkant av lekene. Det vil bli fansen som kårer frem de tjue som skal spille turneringen, ut ifra deres resultater.

Harrahs VP Ty Stewart forteller at de er veldig optimistiske rundt årets nye TOC som vil ha stort potensiale for interesse blant all fansen verden over - vi satser på meget god underholdning og action blant WSOPs topp tjue spillere for 2010. I tillegg til årets bracelet vinnere vil også de tidligere 521 som har vunnet gull armbånd bli kunnet stemt frem.

Det vil også være fem reserverte plasser i turneringen, som totalt vil inneholde 27 spillere, disse plassene er tildelt Annie Duke, Mike Matusow, Mike Sexton, regjerende verdensmester Joe Cada, og WSOPE vinner Barry Schulman. De to siste setene velges ut av WSOP sin egen komitee, detaljer om denne utvelgelsen kommer senere.

Tidligere vinner av TOC, samt de andre spillerne, virker veldig entusiastiske til ny åpningen av turneringen. Annie Duke har kommentert at hun gleder seg til start og mener som Ty Stewart at turneringen har et stort potensialt ovenfor pokerens publisitet.

Turneringen spilles fra 27. Juni hvor de skal spille ned til de siste 9 spillerne. Finalebordet vil så avsluttes den 4 Juli hvor de skal spille om sin del av premiepotten på $1 million. Det hele vil bli filmet og sendes på ESPN.

Førstepremien vil være på en fin halv million dollar, andreplassen får $250K, tredjeplassen $100K, og fjerde til og med niendeplass vil få $25K hver.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories