WSOP 2018

Norgesmester i Heads Up No Limit Hold'em 2010 - Mads Aamot

Norgesmester i Heads Up No Limit Hold'em 2010 - Mads Aamot 0001

Mads Aamot Norgesmester i Heads Up No Limit Hold'em 2010!

Han møtte Vegard "Gaffel" Nygård i finale runden. Her skulle det spilles, ulikt fra de innledende rundene, en best av tre variant. Dette ville rettferdigjøre slutt resultatet mer, noe jeg tror vi alle ser positivt på.

Det var Nygård som tok ledelsen før Aamot utlignet i match nummer to. Det skulle altså bli en tredje og avgjørende runde før Heads Up Norgesmesteren kunne kåres. De satt lenge og rolig i spillet mot hverandre og blinds skulle merkes å øke. Til slutt ble det mye pushing frem og tilbake før de avgjørende hendene kom. I den største potten som endte med å kripple Nygård floppet Aamot nuts etter å ha limpet inn fra knappen med {7-Spades}{8-Hearts}. Det gikk kakk-kakk på floppen som da var {5-Spades}{6-Clubs}{9-Diamonds} og med en ny {6-Diamonds} på turn gikk alle pengene på. Aamot satt med straighten som var god mot Nygårds {6-Hearts}{j-Diamonds} for trips.

Vegard var så kriplet og fikk sine siste sjetonger på med J3 mot KT. Det kom en knekt i floppen og han kunne håpe på dobling. Men, det skulle komme en tier på både turn og river og tittelen var klar! Mads Aamot var Norgesmester i Heads Up Hold'em!

Vi gratulerer Norgesmesteren og ser frem mot tittel forsvaringen neste år!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories