WSOP 2018

Norgesmester i H.O.R.S.E 2010 - William Hatle

Norgesmester i H.O.R.S.E 2010 - William Hatle 0001

William Hatle Norgesmester i H.O.R.S.E 2010!

Det var et stein tøft felt som stilte i årets H.O.R.S.E turnering. Blant de 27 spillerne som deltok i den gjeve turneringen, kunne man finne navn som Jan Olav Sjåvik, Vegard Nygård, Torstein Iversen, Anders "Donald" Berg og ikke minst selveste gudfaren selv Thor Hansen.

Thor Hansen var på forhånd allerede en klar favoritt til å vinne hele turneringen, men som man vet heter det ikke poker uten grunn - og ingen kan være 100 % sikker på seier. Thor skulle selv ryke like før finalebordet.

Det var fire pengeplasseringer i turneringen. Spilleren som til slutt måtte se seg bobble var Mikal Blomlie. Like etter han var det Anders "Donald" Berg som skulle ryke på en fjerdeplass, Jan Olav Sjåvik - som vant årets Fixed Limit event, og var god chipleader på finalebordet av denne turneringen, skulle til slutt ende på en tredje plass. Heads Up duellen om tittelen og de største penge plassene sto da mellom Tor Anton Welo og William Hatle. Begge relativt unge i forhold til hva det var og man tenker seg om i en H.O.R.S.E turnering. Men, på de var på ingen måte noen stor fisker i laget, noe de viste ved å komme så langt som de gjorde.

Stackene gikk att og fram i duellen, men det var til slutt altså Hatle som skulle stikke av med den gjeve tittelen Norgesmester i H.O.R.S.E, mens da Welo måtte ta til takke med en andreplass.

Vi gratulerer begge med to meget solide prestasjoner og ser frem mot neste års felt og eventuelle forandringer. Det er vært prat om en 7-game turnering, men også andre muligheter for å trekke et større felt. Vi er uansett like klare for neste års arrangement som årets!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories