888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

NBC National Heads-Up Poker Championship: Annie Duke vinner!

  • Morten RønningMorten Rønning
NBC National Heads-Up Poker Championship: Annie Duke vinner! 0001

Etter tre lange dager har nå NBC Heads-Up Poker Championships fått en vinner, Annie Duke. I tilegg til tittelen får hun også med seg $500,000 for seieren.

Annie Duke hadde på ingen måte noen lett vei til seier under National Heads-Up Championship 2010. Over de siste to dagene var hun involvert i noen av de lengste og mest dramatiske matchene sett under turneringen. Duke vant til slutt den siste heads-up kampen mot Eric Seidel.

Duke startet første runde med å slå sin gode venn Andy Bloch. Hun slo så Darvin Moon i neste runde før hun fikk en episk kamp mot vinneren av NBC Heads-Up Poker Championship i 2007, Paul Wasicka. I denne duellen var Duke all-in og i risk av elimination med ace-ten mot Wasickas pocket ess hvor hun fikk en straight på siste kortet.

På Søndag startet hun å spille en maraton match mot Jerry Yang hvor Yang doblet opp mot henne ved flere tidspunkt, før han til slutt også måtte se seg slått. Semifinalen mot Dennis Phillips var heller ingen lett match.

Så i siste runde spilte Duke tre nye lange matcher mot Seidel, som i løpet av de fem siste NBC HUPC ikke har klart å komme seg videre fra første runde. Han var derfor klar for å gi motstand og heve seg fra tidligere års resultater. Men han måtte, som alle de andre, til slutt se seg slått og være takknemlig for sin andre plass og de $250,000 han fikk med seg for den. Annie Duke fikk som kjent med seg $500,000 for sin første plass.

Relaterte spillere

Hva synes du?