888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Isildur1 er oppe og svinger i kursene!

  • Morten RønningMorten Rønning
Isildur1 er oppe og svinger i kursene! 0001

Isildur1 er fortsatt å finne på flere highstakes bord på Full Tilt Poker om dagen. Men som kjent er han en spiller som skaper svingninger - dette gjelder også for seg selv...

Svensken har spilt noe $500/$1000 Pot Limit Omaha mot Cole South, hvor matchen hadde en $850K sving, først ned $300k for Isildur før han endte $550K opp. Så spilte han en $700k sving match mot Justin "ZeeJustin" Bonomo. Disse to har spilt en god del Heads Up Holdem mot hverandre. Bonomo skulle først plusse rundt $100k i denne matchen før han endte med et $600k tap totalt.

Videre skulle Isildur1 ha en match mot Tom "durrrr" Dwan, som for svensken ikke skulle ende like bra. "Durrrr" er inne i en fin comeback stream etter å ha hatt en stygg avsluttning på fjoråret. Dwan er nå listet i toppen for proffit så langt i år, noe denne matchen mot Isildur1 bidro til. Dwan plusset til slutt rundt $1 million og satte svensken ca. even for den dagen så langt.

Phil "OMGClayAiken" Galfond trakk så Isildur1 under even streken med en liten fin gevinst på $57K etter en ny HU match. De endret spill til $300/$600 PLO hvor Galfond så skulle plusse $250K til. Så skulle de bevege seg ennå høyere og spille $500/$1000, her ble Galfond total overlegen og dro til slutt med seg hele $1.6 millioner mot svensken i en match på ca. 2K hender.

Når dagen var ferdig kunne Isildur1 notere et tap på rundt $1.8 millioner - hvor "OMGClayAiken" hadde booket den største gevinsten på hele $1.9 millioner alene! Fine svinger i denne verdnen...

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?