Titan Poker Lanserer "World Challenge"

Titan Poker - World Challenge

Titan Poker vil belønne fem spillere fra forskjellige deler av verden med seter til WSOP Main Event 2010 som en del av sin nye ”World Challenge” kampanje.

Det hele starter denne måneden hos Titan Poker med en serie med turneringer for spesifikke land og regionale online pokerturneringer for å finne spillere som kan representere sitt land og utfordre verden.

Spillerne vil bli rangert etter sine resultater over en tidsperiode på 18 uker og den beste pokerspilleren i hver liga vil avansere til en finalerunde bestående av åtte oppsatte turneringer.

Høydepunktet for denne kampanjen vil være for fem spillere som blir plukket ut til å representere Titan Poker i Las Vegas med en $13,000 pakke til WSOP Main Event 2010, som dekker innkjøpet, reisen og oppholdet.

TitanPoker har lagt opp denne kampanjen slik at den skal være tilgjengelig både for nye spillere og mer erfarne spillere slik at alle skal ha sjansen til å stikke av med et etterlengtet sete i WSOP.

For å lære mer om denne fantastiske kampanjen eller dersom du vil sjekke resultatene for de beste så langt i denne ”World Challenge”, da klikker du deg inn på Titan Poker’s webside.

Husk at dersom du åpner en konto hos Titan Poker gjennom PokerNews, da har du muligheten til å nyte godt av $50 GRATIS, uten noen andre krav enn at du må gjøre et innskudd på minst $50. Straks dette innskuddet er registrert så vil Titan Poker sette inn disse $50 på din nye konto i løpet av 72 timer. Disse pengene kan du sette deg ned å nyte pokerspillets gleder direkte. På toppen av dette kan du også nyte godt av en bonus på 100 % hos Titan Poker, opp til maksimum $500.

Kort oppsummert så betyr det at et sete i WSOP 2010 Main Event, $50 GRATIS og en matchende Titan Poker bonus på $500 kan gå din vei dersom du åpner en konto hos Titan Poker gjennom PokerNews i dag. Og det betyr også at du vil ha førstegangs tilgang på alle de kommende kampanjene som PokerNews og Titan Poker kjører sammen for all fremtid!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories