PokerStars $2000 freeroller fortsetter

PokerStars - $2000 PokerStars freerolls

Den utrolige $2000 freeroll serien fortsetter hos PokerStars også i februar og mars. Det vil bli avholdt fem turneringer, alle med $2000 i premiepotten. Totalt kan du altså spille om $10,000 hver måned som PokerNews spiller hos PokerStars.com. Husk at disse turneringene er eksklusive for PokerNews spillere. Neste freeroll spilles den 13. februar.

Alt som trengs for å kunne delta i turneringen er at du må benytte de billetter du har spilt inn i løpet av den foregående måneden. Det vil si, for hver 150 VPP du har spilt inn i løpet av februar, vil du mott en billett og kan spille opp til fem freeroller i løpet av mars 2010. Har du ikke spilt noe i løpet av januar, da kan du spille inn VPP nå i februar og for hver 150 VPP får du en billett til freerollene i mars. Du kan selv velge hvilke freeroller du ønsker å spille i den aktuelle måneden. Spiller du inn 750 VPP eller mer nå i februar, kan du selvfølgelig spille alle fem $2000 freerollene som kommer i mars!

Billettene finner du i PokerStars klienten, i menyen under ”forespørsler” og deretter ”Turneringsbilletter”. Turneringene finner du under flikene ”Turneringer” og ”Privat”

PokerStars lobby - PokerNews $2000 Cash freerolls (Klikk her for større bilde)
PokerStars lobby - PokerNews $2000 Cash freerolls (Klikk her for større bilde)

Glem nå ikke bort at du kanskje allerede er kvalifisert til februar måneds freeroller, uten at du vet om det. Gå til ”Begäran” og klikk på ”Turneringsbilletter”. Husk at billetter tjent i januar gjelder KUN for februar, og billetter innspilt i februar gjelder KUN for mars!

{banner}Åpner du en PokerStars konto via PokerNews får du også tilgang til en PokerStars bonus på 100 % opp til $600. Men det stopper ikke der! Som PokerNews spiller får du også tilgang til ALLE fremtidige kampanjer som vi hos PokerNews arrangerer sammen med PokerStars, noe som alene gjør det verdifullt å åpne en konto allerede i dag. Våre kampanjer sammen med PokerStars har vært mange og store både i løpet av 2008 og 2009. Og årets kampanjeskjema forventes å bli minst like intensivt som tidligere år, om ikke enda mer intensivt!

Se hvordan de andre får sine siste poker nyheter så raskt – klikk deg inn til oss på Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories