PartyPoker Premier League IV – Laak vinner heat 1

PartyPoker Premier League IV – Laak vinner heat 1

Første heatet av Party Poker Premier League IV er ferdigspilt, og vant gjorde Phil Laak etter å ha slått fjorårets vinner av PartyPoker Premier League, JC Tran. Gang på gang i løpet av dette heatet kom Laak frem og gikk seirende ut av hender etter å ha hatt den svakeste handen, og det var nettopp det som skjedde i den siste og avgjørende handen også mot JC Tran.

JC Tran raiset preflopp sittende med {A-Clubs}{5-Spades} for å se at Phil Laak gikk ”over the top” og all-in med sin {K-Spades}{7-Spades} hand. Tran synte og spillerne så floppen komme med {Q-Hearts}{7-Hearts}{2-Clubs}. Og dermed hadde det skjedd igjen at Laak traff når han trengte det. Etter denne floppen var det Tran som behøvde å treffe et av de gjenværende tre essene i kortstokken for å overleve, men slik gikk det ikke for på turn kom {9-Hearts} og på river kom {4-Clubs}. Tran måtte dermed nøye seg med 11 poeng og $22 000 for en andrepllass i dette heatet, mens Laak fikk full pott med 16 poeng og $32 000 i premiepenger!

Resultatene fra Heat 1 PartyPoker Premier League IV

PlasseringPremieNavn
1$32,000Phil Laak
2$22,000JC Tran
3$16,000Yevgeniy Timoshenko
4$12,000Vanessa Rousso
5$8,000Luke Schwartz
6$6,000Roland De Wolfe
7$4,000Ian Frazer
8n/aDaniel Negreanu

Før dagens heat, fikk Kirsty Arnett, PokerNews siste tilskudd til Team PokerNews muligheten til å prate litt med noen av spillerne, deriblant vinneren Phil Laak og den alltid så blide og vakre Vanessa Rousso!

Intervjuet med Phil Laak før heat 1

Intervjuet med skjønnheten Vanessa Rousso før heat 1

Neste heat skal spilles klokken 12:00 lokal tid i Las Vegas i morgen. Som offisiell mediapartner av dette eventet finnes PokerNews på plass for å levere oppdateringer, rapporter og intervjuer fra dette eventet! Klikk på følgende link for å komme inn og følge vårt engelske PartyPoker Premier League IV live-rapporteringen.

Husk også å få med deg vårt utrolige tilbud om å få $50 helt gratis – uten krav om innskudd, fra PartyPoker. Samt at du som PokerNews spiller også får tilgang på en rekke eksklusive $1500 Party Poker freeroller.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories