Nå blåser de liv i durrrr-challenge igjen

Durrrr challenge - Patrik Antonius vs Tom Dwan

Det var over en måned siden vi så noe action i denne utfordringen, men nå, for første gangen i 2010, har disse to spillerne satt seg ved bordene og fortsatt spillet i durrrr challenge. Medregnet disse siste sesjonene, har vi passert 64 % av denne utfordringen, og igjen har Tom "durrrr" Dwan passert millionstreken i gevinst, etter at de har spilt ikke mindre enn to sesjoner i løpet av en 24 timers periode.

Den første sesjonen ble spilt sist onsdag hvor vi fikk se litt over 1200 hender som ble spilt. På tross av dette forholdsvis store antallet hender som ble spilt, ble det knapt noen merkbar gevinst for Patrik Antonius, som endte denne sesjonen med cirka $5000 i pluss på kontoen. I løpet av torsdagen fikk vi se andre ”episode” i løpet av 24 timer og denne gangen spilte de like under 900 hender og nå var det Tom ”durrrr” Dwan som kunne bokføre et positivt resultat igjen med en pluss på like over $200 000. Med denne siste positive sesjonen for Dwan, har han igjen krabbet seg over 1 million i gevinst, nærmere bestemt 1,1 millioner dollar.

Utfordringen har nå spilt ferdig 31 912 hender av de totalt 50 000 som skal spilles. Så dermed har Patrik Antonius omkring 18 000 hender på seg til å hente igjen det underskuddet han har spilt på seg mot durrrr på Full Tilt Poker bordene. Klarer han ikke det, vil det koste ham enda $500 000 i tillegg til det tapet han eventuelt måtte ende utfordringen med. Og med den største potten som de har spilt liggende på like over $192 000, kan det ta litt tid å hente tilbake de $1.1 millionene som Antonius ligger etter med, og med knappt en tredjedel igjen å spille så begynner tid sakte men sikkert å renne ut for finnen!

Ønsker du å se disse to spille live, eller kanskje noen andre av dine favorittspillere på de riktig høye nivåene, $300/$600 og oppover, ja da må du åpne en FullTilt konto idag!

Som du vet finnes vi også på Twitter. Hvorfor ikke gjøre det enklere for deg selv og følge oss på twitter? Der får du nyhetene levert til deg direkte isteden for å måtte surfe rundt på internett og lete etter dem. Nå kan du også få det samme via vår gruppe på Facebook. Bli medlem i den i dag og du får alle våre siste nyheter levert til deg inne på Facebook!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories