Hit or Run og $10 240 hver eneste dag hos PartyPoker i februar

Hit or Run og $10 240 hver eneste dag hos PartyPoker i februar 0001

Party Poker er virkelig i vinden om dagen og gjør ting interessant for deg og her serverer de enda en fantastisk mulighet. De gir sine spillere sjansen til å vinne opp til $10,000 hver eneste dag i hele februar, med sin nyeste ‘Hit or Run’ kampanje. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang og få sjansen til å vinne noe av dette er å tjene inn 20 PartyPoeng. Etter det er gjort er det alt opp til hvor langt du tror du klarer å gå.

En PartyPoker.com talsmann sa:
– Spill inn 20 PartyPoeng og vi vil gi deg $1 for å bette på vår spesielle “Hit or Run” heads-up spill. Vinn og vi vil doble dine penger. Du kan deretter velge å ”treffe” i enda en hand for å ha sjansen til å doble dine penger enda en gang, eller ta pengene her og nå og ”stikke”. Taper du på et eller annet punkt, ja da er det over og ut.

– Dette er en av de artigste og mest utfordrende kampanjene vi noen gang har presentert. Du kan være heldig og treffe i opp til 10 spill om dagen, som gjør hvert spill til en verdi på $1,024. Samle inn nok poeng og spill opp til 10 spill om dagen, og du har muligheten til å vinne massive $10,240 hver eneste dag i hele februar.

Du kan spille med i denne Hit or Run kampanjen uten å innvistere noen av dine egne penger. Pokernews er stolte over å kunne si at vi har to av de aller beste og mest eksklusive kampanjene gående med Party Poker. En eksklusiv serie med $1500 PartyPoker Freeroller pluss den utrolige $50 gratis UTEN INNSKUDD for å registrere seg, eksklusivt til spillere som registrerer seg hos PartyPoker via Pokernews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories