Gudvangen,Kjerstad & Mikkelsen nominert til Nordic Poker Awards

Nordic Poker Awards 2010

I det kommende Nordic Poker Awards som holdes i forbindelse med PokerStars EPT København som starter førstkommende uke den 15. Februar, er Martin Gudvangen, Stephan "stephank" Kjerstad og Dag Martin Mikkelsen nominert – Dag Martin er forøvrig nominert i to kategorier. Hvilke kategorier de forskjellige er nominert i kan du selv lese i oppsettet nederst i artikkelen.

Det er hard kamp i alle kategoriene denne gangen. Svensken Kristoffer ”Sumpas” Thorsson er nominert i tre av de fire kategoriene, finske Ville Wahlbeck som gjorde det så godt i 2009 års World Series of Poker er med blant kandidatene, sammen med Patrik Antonius og selvfølgelig er også vinneren fra WSOP 2008, Peter Eastgate med blant kandidatene. Alt annet hadde vel vært litt spesielt!

Nordic Poker Awards nominasjonene er:

Beste liveturneringsspiller:
Kristoffer "Sumpas" Thorsson, Sverige
Peter Eastgate, Danmark
Dag Martin Mikkelsen, Norge
Ville Wahlbeck, Finland

Beste onlinespiller:
Kristoffer "Sumpas" Thorsson, Sverige
Jesper "Kipster" Hougaard, Danmark
Stephan "stephank" Kjerstad, Norge
Patrik Antonius, Finland

Årets nykomling:
Kristoffer "Sumpas" Thorsson, Sverige
Mickey 'Mement_Mori' Petersen, Danmark
Martin Gudvangen, Norge
Jens Kyllönen, Finland

Beste prestasjon:
Erik ”Erik123” Sagström, Sverige
Peter Eastgate, Danmark
Dag Martin Mikkelsen, Norge
Ville Wahlbeck, Finland

Vi hos PokerNews skulle ikke bli veldig overrasket om Ville Wahlbeck gikk hen og vant minst to av de fire kategoriene. Men vi håper selvfølgelig at noen av våre norske representanter stikker av med minst en kategori. Med tanke på den prestasjonen Wahlbeck gjorde under WSOP 2009 er det ingen stor overraskelse dersom han stikker av med både kategorien ”Årets turneringsspiller” og ”Årets prestasjon”. De øvrige to kategoriene mener vi er mer åpne om vi ser på representantene med upartiske øyne. Sent mandag kveld vet vi svaret.

Resultatene fra Nordic Poker Awards vil bli presentert på PokerStars.comEPT København den 15. Februar, så klikk deg tilbake hit til Pokernews etter det for å lese om hvem som vant de forskjellige kategoriene!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories