Full Tilt Online Poker Series XV – Starter 10. februar

Full Tilt Poker - FTOPS XV

Da er det igjen klart for Full Tilt Online Poker Series som starter i morgen, 10. Februar 2010. Det skal spilles 27 forskjellige eventer og vi får se minst $17 millioner som garantert skal deles ut i premier. PokerNews er på plass for å gi deg oppdateringer fra denne serien, og vi starter med informasjon om hvordan du skal vinne deg vei ved å spille de satellittene som Full Tilt Poker tilbyr sine spillere.

Ikke alle har en bankroll som klarer å kjøpe seg inn direkte i alle eventene som går i FTOPS, men ikke bekymre deg, Full Tilt Poker har satellitter og super satellitter gående døgnet rundt for å hjelpe deg inn i de forskjellige turneringene billig. Her kommer en oversikt på noen av de beste satellittene som er tilgjengelig for de kommende eventene.

Det første eventet av FTOPS er alltid en monterturnering. Denne gangen er det Erik Seidel som skal være vertskap for en $200 + $16 no-limit hold’em turnering med $1,000,000 i garantert premie. Selv om det er uttallige satellitter til denne turneringen, så går de to aller beste nå i kveld klokken 21:45 EST og i morgen klokken 18:30 EST. Den første er en satellitt med innkjøp på $50 + $5. Det vil bli massevis med seter i premie ad FullTilt har garantert 100 som skal gis bort. Den andre satellitten kjøres samme dagen som turneringen skal spilles, bare to og en halv time før eventet starter. Dette er en $50 + $5 i innkjøp og er en turboturnering. Full Tilt har garantert minst 200 seter i premie i denne turneringen i denne siste sjansen for å komme inn i hovedturneringen.

En av de billigste satellittene skjer på dagen for Event #8, 14. februar. Denne no-limit hold’em knockout turneringen har en premiegaranti på hele $800,000, som nesten garantert vil bli overskredet. Dette eventet skal starte klokken 14:00 EST og den store 200-seter gi bort satellitten starter klokken 11:30 EST. For den billige prisen av $30 + $3, kan du vinne deg din vei inn i denne turneringen for å få din sjanse til å vinne premier og kanskje den ettertraktede gull genseren.

Enda en stor gi bort turnering er satt opp for Event #10, $300 + $22 no-limit hold’em. Full Tilt har garantert at minst 50 seter vil bli gitt bort i en $50 + $5 satellitt som er satt opp til å spilles dagen før, 13. februar klokken 21:45 EST. Dersom du ikke rekker denne eller er uheldig og blir slått ut, så har de også satt opp en turboversjon noen timer før turneringen starter 15:30 EST påfølgende dag. Dette er en utrolig 250 seters garantert av Full Tilt. Begge disse satellittene har supersatellitter som leder inn til seg, dersom du ønsker å prøve deg på en enda billigere inngang. Det er en massiv premie på minst $1,500,000 for dette eventet, så det vil være dumt av deg og ikke forsøke deg på denne.

Husk at dersom du åpner en Full Tilt konto gjennom PokerNews så vil du har adgang til en Full Tilt bonus på hele 100 % opp til $600 på ditt første innskudd. Og hvorfor ikke sjekke ut den nyeste nyheten på Full Tilt Poker – Rush Poker! Dersom du liker rask poker som Turbo SNG, da vil du garantert stortrives med dette nye formatet de har lansert!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories