Full Tilt´s nye Rush Poker – Nyhet eller katastrofe?

Full Tilt Poker - Rush Poker

Full Tilt Poker presenterte nylig en helt ny funksjon i sin programvare, noe de har kalt for “Rush Poker”. Dette er et format som virkelig lever opp til sitt navn. Dersom du har spilt Turbo SNG tidligere, så er det nesten slow motion sammenliknet med denne varianten. Du får action direkte, og via funksjonen instant fold, legges din hand ned og du flyttes til neste bord for å direkte starte på neste hand. Noen ”down tid” er det ikke snakk om. Du rekker knapt å blunke før det er klart for neste hand. Nå er det spørsmål om dette er en god nyhet for spillerne, som gir dem all den action de søker, eller blir dette en ren katastrofe for de flestes bankroll. Vi har tatt oss tid til å teste denne raske spilleformen og kommer med våre meninger og opplevelser om hva vi mener om denne nye spillevarianten. Kanskje kan vi være til hjelp for deg, i ditt valg om du skal spille ”Rush Poker” eller ikke!

Nicole Gordon tror Rush Poker er en strålende nyhet. Hun er allerede håpløst avhengig av den.
Når jeg spilte på Full Tilt´s Rush Poker bord denne uken, ble jeg sittende og tenke på en skjebnesvanger kveld I 2003, lenge før jeg spilte en hånd online. Det var den kvelden jeg første gangen opplevde TiVo og som millioner av andre som meg, forandret det måten jeg kikket på TV på. Jeg måtte aldri igjen sitte å vente mens det gikk reklame over skjermen. Jeg trengte ikke rote rundt for å finne ledig videokassetter eller Dvd’er dersom jeg ønsket å ta opp et program. TiVo lar seerne gå direkte til saken.

Når det kommer til online cash games, så har Rush Poker omtrent den samme effekten. Du trenger ikke lenger stå på noen venteliste. Du trenger ikke scrolle opp og ned gjennom dusinvis av bord for å finne en ledig plass. Du trenger ikke lenger vente på at en hand skal bli ferdigspilt når du nettopp har kastet 2-9 offsuit. Du får ikke lenger problemer med at bord brytes opp og trekker vekk oppmerksomheten din fra spillet mens du leter etter nye ledige bord. Og dersom du er kortdød, så er du bare et klikk unna en ny hand med action. Rush Poker fjerner ventetiden i cash games. Det fjerner alt som heter kjedelighet ved spillingen. Og dette kan være den beste nyheten som har skjedd i online spill på syv år.

Rush Poker gjør ikke bare no-limit hold'em cash games raskere og mer spennende, på mange måter tar det online poker tilbake til de tidlige dagene, før data mining og bruken av heads-up skjermer ble normen. Rush Poker fjerner muligheten for begge disse hjelpemidlene. Siden action er så rask, så er eneste mulighet å holde orden på dine motstandere i Rush Poker er bruken av gode gammeldags notater – og selv det kan være vanskelig på grunn av det høye tempoet.

For sanne grinders, så er dette en perfekt mulighet til å spille enda flere hender på kortere tid. På et typisk Rush bord en spiller kan få utdelt mellom 250 og 300 hender I timen. Fire bord på en gang og det blir over 1000 hender i timen! Jakter du på Full Tilt Poeng kampanjer som Iron Man, vil det bli enda enklere med Rush Poker. Og om du har fordelen av rake back, vel, etter endt måned vil den sjekken øke drastisk også.

Proffene snakker allerede meget positivt om Rush Poker i online forumer og håper at Full Tilt øker nivåene på Rush bordene (det er I øyeblikket bare tilbud på $0.05/$0.10 NLHE til $0.50/$1 no-limit hold’em og $0.10/$0.25 pot-limit Omaha).

“Skal sove litt nå, og forhåpentligvis når jeg våkner igjen så er det $25/$50 Rush Poker tilgjengelig,” skrev Andrew “luckychewy” Lichtenberger på Two Plus Two forumet.

Alt er opp til Full Tilt. De kommer konstant med nyheter og finner stadig nye veier for å friske opp I online pokeren igjen. Selv om deres "Cashout Tournaments" kanskje er historie allerede, så kan Rush Poker veldig godt bli deres flaggskip. Alt i alt så har det potensiale.

Michael Friedman Ser noen negative sider.
Før jeg kommer inn på de potensielle negative sidene ved å spille Rush Poker, så må jeg innrømme at jeg har blitt en stor fan av denne nyheten. Selv om jeg allerede har dypt forelsket meg i dette nye spilleformatet, så ser jeg en del fornuftige spørsmål som alle spillere må stille seg selv før de starter å spille dette nye formatet.

Det aller første man må tenke på er at alt skjer mye raskere enn tidligere. Og siden det er mulig å spille på 8 bord samtidig, betyr det at du faktisk kan komme til å spille helt opp til cirka 2400 hender i timen. For svakere spillere så kan dette virke fristende kanskje, så er realiteten den at dersom du hadde problemer med å spille på flere bord I det gamle formatet hvor alt gikk saktere, så er denne typen poker ikke noe for deg. Med andre ord, dersom du er overstimulert og uforberedt, så vil du ikke ha noen suksess I denne situasjonen hvor du må foreta en handling hvert 5. til 10. sekund. Og de fleste nye spillere er ikke i stand til å ta de riktige beslutningene konstant så dette gir dem en ulempe.

Spillere som spiller Rush Poker vil ikke ha muligheten til å fange opp profiler på sine motstandere da de konstant bytter bord. Poker er et spill med informasjon og dette setter svakere spillere i en feil posisjon fordi for mange spillere er det vesentlig å bruke noe tid på å samle informasjon om sine motstandere så de kan benytte denne informasjonen når de tar sine avgjørelser. Spillere som sverger hardt til denne måten å spille på, vil ha en stor ulempe da de har mindre tid til å finne ut av sine motstandere enn hva de gjør på de tradisjonelle bordene.

En annen ting å tenke på er at selv om du spiller flere hender I tien, betyr ikke den enbart at du øker din gevinstrate. Det å spille flere hender kan bety større variasjoner for noen spillere, for mindre erfarne spillere er denne fordelen nesten umerkbar. Med andre ord, Rush Poker gir fordeler for de som er fundamental klare fordi de allerede har funnet ut hvordan de skal vinne og et format som dette tillater dem å bruke deres fordel til det fulle da de er kjent med det å ta vinnende avgjørelser på konstant basis. . Fordi de reduserer virkningen av avvik, og dette gjør disse spillerne til tøffere motstandere fordi det er enda mindre sannsynlig at de vil tape. Med andre ord er Rush Poker perfekt for haier som ønsker å tære på svak fisk som ikke ser at de kan være på dypt vann.

Helt til slutt, Rush Poker er en fantastisk nyhet for selve spillet, men spillerne må være sikre på å vurdere alle faktorer før de risikerer hele sin bankroll. En måte å teste Rush Poker på er å gå ned i nivå frem til du har funnet ut om dette spilleformatet passer for deg eller ikke.

Forsøk Rush Poker selv og la oss få vite din mening. Registrer deg for en FullTiltPoker konto for å teste det ut.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories