Dwan øker til $1.4 millioner i durrrr challenge

Durrrr challenge - Patrik Antonius vs Tom Dwan

Enda en runde i den langt utdragene ”durrrr challenge” ble spilt den 9. Februar og i denne runden, den 51. I rekken, fikk vi se spillerne spille 882 hender og igjen var det Tom "durrrr" Dwan som gikk vinnende fra en runde, denne gangen med et plussresultat på $314 828. Dette gjør at amerikaneren har økt sin ledelse opp til drøye $1.4 millioner over sin finske motstander og venn Patrik Antonius.

Selv om det var Antonius som vant den største potten denne runden med $150 777, var det Dwan som gikk seirende ut av sesjonen. I denne største potten var det Dwan som tok initiativet ved å gjøre en raise til $1200 preflopp, sittende med {Q-Hearts}{5-Hearts}{3-Hearts}{Q-Spades} . Antonius svarte med å slå om til $3600 med sine {3-Spades}{7-Hearts}{6-Spades}{4-Hearts}, noe som Dwan synte. Floppen kom med {Q-Clubs}{7-Spades}{4-Clubs} som dermed ga Dwan en tress og Antonius et hullstraightdrag samtidig som han hadde to par. Han checket over til Dwan som beitet ut $4800, som Antonius synte. På turn kom {J-Hearts} og Dwan´s tress var fortsatt den sterkeste handen. Også denne gangen checket Patrik over til Tom som denne gangen beitet ut med $16 800, bare for å se at finnen slo om til $67 200, som dermed første amerikaneren all-in, noe som han selvfølgelig synte. Patrik Antonius satt dermed med fire outs for å vinne handen, og han hadde flaksen på sin side da en av disse fire outsene kom på river med {5-Spades} og fylte opp hullstraighten til Antonius og ga ham potten.

Etter denne runden med ”durrrr challenge” på Full Tilt Poker har spillerne nå spilt mot hverandre 51 ganger, over totalt 4 dager, 8 timer og 22 minutter i spillletid. Antallet spilte hender er nå 32 795, noe som medfører at den ”kun” gjenstår 17 205 hender før utfordringen er fullbyrdet! Med drøyt en tredjedel av hendene igjen å spille, har Antonius en tøff jobb foran seg om han skal klare å hente igjen forspranget på $1.4 millioner som Dwan har opparbeidet seg, om han ikke skal behøve å utbetale ytterligere $500 000, som veddemålet lyder på! Skulle Dwan tape sin ledelse, og til slutt havne på minussiden, når utordringen er ferdigspilt, kommer han i så fall til å bli ytterligere $1.5 millioner fattigere, som han da må utbetale til Antonius. Nå ser det jo imidlertid veldig lyst ut for Dwan som, selv om det ikke ligger i hans natur, skulle kunne spille litt mer forsiktig spill og overvåke sin ledelse til en sikker seier i utfordringen.

Nå er vi alle klar over at det ikke ligger i Dwans natur å sikre på noen måte, og rundt disse to bordene kan bokstavlig talt hva som helst skje! Et tap/gevinst på en million dollar i løpet av en sesjon mellom disse to spillerne skulle knapt forundre noen om det skjer. Målet for disse to spillerne var å forsøke å spille ferdig utfordringen før fjorårets World Series of Poker dro igang. Nå får vi jo heller se om de klarer å bli ferdig før WSOP 2010 starter i stedet! Øker de ikke tempoet en smule, er vi hos PokerNews tvilsomme til at de klarer dette, men det gjenstår å se hvordan det hele utvikler seg på Full Tilt fremover!

Gå heller ikke glipp av tilbudet vi hos PokerNews har utarbeidet til deg som spiller sammen med FullTilt. Som PokerNews spiller kan du få tilgang på ikke mindre enn to $1000 Full Tilt freerolls hver måned. Og siden disse freerollene er eksklusive for PokerNews spillere innebærer det at det er begrensede startfelter, som igjen medfører at dine sjanser for å vinne penger øker betraktelig! Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories