Betfred's $8,000 i cash freeroller fortsetter

Betfred's $8,000 i cash freeroller fortsetter 0001

Som du kanskje allerede har merket deg, så har vi hos PokerNews fått med operatøren Betfred Poker på listene over våre samarbeidspartnere nå en stund på alle de forskjellige PokerNews språkene. For å ha en liten feiring av nettopp det så arrangerte vi en rekke freeroller på slutten av fjoråret. Nå er det et nytt år og vi er klare med en rekke nye freeroller blant annet nettopp fra dette populære pokerrommet, med premiepotter på $2000 og $500, hos nevnte Betfred Poker.

Kravene for å delta er veldig enkle på toppen av det hele. Alt du trenger å gjøre er å åpne en Betfred Poker konto, gjøre et innskudd på minst $50 og spille inn 50 Betfred Poeng i den perioden kvalifiseringen foregår.

Disse fantastiske $2,000 Cash Freerollene er satt opp til å spilles på følgende datoer:
23. februar
9. & 23. mars

Dette er bare skjemaet for de $2000 freerollene vi har satt opp i samarbeid med BetfredPoker. Følger du de enkle kravene som er gitt ovenfor, med å åpne en konto, gjøre et innskudd, men deretter spiller inn kun 1 poeng, ja selv da er du kvalifisert til å spille lere gode freeroller hos Betfred poker. Premiepotten på de eksklusive freerollene er på $500 Cash og alt skjer hos Betfred Poker.

Disse freerollene er planlagt til å spilles på følgende datoer:
16. februar
2, 16. og 30. mars

Sjekk også ut PokerNews Betfred Freeroller sidene for å finne ut mer. Plutselig kan det dukke opp nye freeroller på disse sidene, så det lønner seg å sjekke med jevne mellomrom.

Betfred lobby – PokerNews $2,000 freeroll
Betfred lobby – PokerNews $2,000 freeroll

Når du er klar, så klikk deg inn i lobbyen hos Betfred Poker og se etter PokerNews Freeroll under fliken “Scheduled.”

En Betfred Poker konto gjennom PokerNews vil gi deg mange fordeler som f. Eks denne utrolige 100% opp til $600 førstegangsbonusen, pluss førstegangsadgang til alle de kommende eksklusive kampanjene som PokerNews og Betfred poker setter opp for all fremtid.

For hvem, hva, hvor og når i pokerverdenen – følg med PokerNews på Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories