$250,000 Kvitt eller dobbelt race fra Betfred Poker

$250,000 Kvitt eller dobbelt race fra Betfred Poker 0001

De alltid så populære Double or Nothing SNG formatene har nettopp blitt enda friskere hos Betfred Poker, fordi nå i februar måned så kjører de fire uker med “Double or Nothing Races” til en verdi av $250,000. Det vil være 4 ukentlige ledertabeller, hvor den spilleren som spiller flest Kvitt eller dobbelt singel bord turneringer vil vinne den største premien i en av de tre oppsatte premiene. Ferdigheter vil også bli belønnet da du vil få igjen dobbelt av innkjøpsprisen for hver gang du klarer å komme deg inn i pengene i turneringene.

Oppsettet for periodene er som følger:

  • Februar 1. 00:00 – Februar 7. 23:59
  • Februar 8. 00:00 – Februar 14. 23:59
  • Februar 15. 00:00 – Februar 21. 23:59
  • Februar 22. 00:00 – Februar 28. 23:59

Det vil være tre nivåer for de forskjellige spillerne, og de er som følger:

Cash premier
Cash premier

Det vil også være månedlige Million turneringsbiletter til vinneren av hver ledertabell, og deretter tilfeldig trukket ut andre nummer som også vinner billetter:

Million turneringsbiletter
Million turneringsbiletter

Fordi marginene vanligvis er veldig små på “Double or Nothings” og gevinstene er begrenset så vil også høyt volum av spill bli belønnet, så denne kampanjen gjør at Betfred Poker vil være nesten obligatorisk for “DoN” spesialister. Spesielt når di også legger til en eksklusiv Betfred bonus på opp til $600 når du registrerer deg og gjør ditt første innskudd, og en fantastisk serie med Betfred freeroller eksklusivt til spillere som registrerer seg via Pokernews.

Se hvordan de andre får sine siste poker nyheter så raskt – klikk deg inn til oss på Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories