10 største nyhetene fra 2009: #3, The "durrrr" Challenge

durrrr challenge

Tom "durrrr" Dwan slapp en utfordring i et intervju på forsiden av Bluff Magazine i februar 2009 utgaven. Dwan ønsket å spille mot hvilken motstander som helst i verden (unntatt sin nære venn Phil “OMGClayAiken” Galfond) på fire like bord i online no-limit hold’em eller pot-limit Omaha med minimum stake på $200/$400. Dersom det etter 50,000 hender viste seg at Dwan var vinneren, selv om det bare skulle være med 1 dollar, ville han vinne $500,000 av sin motstander. Dersom motstanderen var vinneren, Dwan ville premiere ham med $1.5 million. Med denne perfekte 3-1 i odds forholdet på bordet, meldte Patrik Antonius, David Benyamine og Phil Ivey seg som aktuelle motstandere. Benyamine og Ivey måtte og må fortsatt vente på å få spille denne utfordringen da det var Antonius som var den første som ble motstander i denne utfordringen. Den pågår fortsatt på FullTilt, ti måneder etter at den startet.

Den først sesjonen av ”durrrr challenge” startet 18. februar, 2009, med en sesjon på 1,541 hender hvor Dwan satt igjen som vinner med $134,911 på kontoen tatt fra Antonius. Siden den gangen har de møttes cirka 45 ganger og spilt 29,764 av de 50,000 hendene med $200/$400 pot-limit Omaha. Stillingen de første 12,000 hendene og gikk i pluss og minus begge veier, før Patrik Antonius begynte å sakte bygge seg opp et $500,000 forsprang. Men over de neste 6,000 hendene var det Dwan som dominerte og han tok igjen det tapte og overtok ledelsen. I den lengste og den sesjonen hvor det svingte som mest så langt ble spilt den 19. juni og Dwan var på det meste i ledelsen med så mye som $1.2 millioner. Men denne 15 timer lange sesjonen endte til slutt opp med en total ledelse på $726,000 på Full Tilt Poker.

Siden den gangen har møtene deres blitt mer sporadiske. Etter en to måneders pause, ble det spilt to sesjoner 24 og 25 august og deretter så vi ingenting til dem før i begynnelsen av oktober. Etter dette har vi kun sett de spille ytterligere tre ganger, mye på grunn av den mystiske "Isildur1" som dukket opp på de høyeste nivåene og fikk førsteprioritet som motspiller av disse to utfordrerne. Men når Isildur1 tok en pause, og Dwan i form til å bygge opp sin bankroll igjen, møttes de to til en ny sesjon den 22. desember hvor Dwan plukket nye $225,000 fra Antonius og økte sin totale ledelse til $937,271 hvor den fortsatt står.

Det er fortsatt 20,236 hender igjen å spille av denne Antonius-Dwan kampen om “durrrr” Challenge”, og å forutsi når disse to vil fullføre denne utfordringen er like uforutsigbart som å lete etter ei nål i en høystakk og forutsi hvor lang tid det vil ta deg å finne nålen. Mange mente at denne “durrrr” Challenge” var en fiasko—lidende av sin egen overeksponering og at det kun var en hype, men det viste seg til slutt å bli en lang spennende kamp istedenfor det mange forventet – en hard head-to-head fight som ville være ferdigspilt i løpet av bare noen dager eller uker. Men selv om det var noen motstandere til dette, så viser det seg at det er ganske mange som følger denne utfordringen med argusøyne og logger seg på så snart ryktene går om at de spiller, eller så leses også våre og andres artikler med mikroskop i ettertid. Uansett så har vi alarmen på for å sitte klare så snart de to kamphanene møtes igjen, slik at vi kan gi deg som vår leser den aller beste rapporten fra denne ”durrrr challenge”.

Følg oss på Twitter for å få de aller siste nyhetene, og husk å legge oss til som din venn på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories