William Reynolds vinner PCA High Roller

William Reynolds  - PCA 2010 winner

84 spillere kom til start i årets $25 000 High Roller event i PokerStars Caribbean Adventure, og hvilket startfelt det ble! Blant de som betalte de $25k det kostet å spille turneringen fant vi fjorårets High Roller vinneren Betrand ”ElkY” Grospellier, Chad Brown, Sandra Naujoks, William Thorson, Lex Veldhuis, WSOP vinneren Joe Cada, fjorårets PCA Main Event vinneren Poorya Nazari, Peter Eastgate, Jason Mercier og den dobbelte WPT vinneren Cornel Cimpan.

Listen over kjente spillere i startfeltet kunne neste skives som en bok, da 95 % av startfeltet var kjente profiler. Nå kunne det som vanlig bli bare en vinner i denne turneringen også og i år ble det amerikaneren William Reynolds, som beseiret canadieren Will Molson heads-up. Molson fikk dermed, for andre året på rad, nøye seg med andreplassen etter at han i fjor tapte heads-up mot Bertrand “ElkY” Grospellier og nå i år mot Reynolds. I fjor vant han $228 000 for sin andreplass, en premie som hade steget til $322 075 i årets event. Seieren ga Reynolds en premie på $576 240!

Heads-up duellen mellom de to varte i litt over tre timer, før avgjørelsen kom. Med {K-Clubs}{8-Diamonds} havnet Molson all-in mot Reynold´s {A-Diamonds}{10-Diamonds}. Molson lykkes å floppen et hull straight drag, når {5-Hearts}{7-Hearts}{9-Diamonds} kom på bordet. Og med {J-Hearts} på turn fikk han ytterligere et straight drag, men med {A-Clubs} på river var Reynold´s seier et faktum. Uansett om Will Molson ikke vant i år heller, så er hans prestasjon et enestående resultat – å komme på andreplass to år på rad i en slik prestisjefylt turneringer er en stor prestasjon!

Resultat PCA High Roller 2010

PlasseringPremierNavnLand
1$576,240William ReynoldsUSA
2$322,075Will MolsonCanada
3$218,150Adolfo VaezaUruguay
4$154,350Michiel BrummelhuisHolland
5$133,770Lisa HamiltonUSA
6$108,045Tobias ReinkemeierTyskland
7$87,465Matt MarafiotiCanada
8$66,885Dmitry StelmakRussland

PokerNews live-rapportering har allerede forlatt årets PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas og er på plass i Melbourne i Australia for å rapportere fra Aussie Millions 2010. Følg våre engelske Aussie Millions live-rapporteringer med rapporter fra alle de 20 eventene som står på spilleskjemaet der nede.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories