TonyG blogg: Kjapp oppsummering om avslutningen av 2009

Tony G

Jeg er nå på New Zealand og har hatt noen fine spaserturer i Abel Tasman National Park (Nelson) NZ. Dette er en utrolig fin opplevelse, alt er så friskt. Jeg bor på Split Apple Retreat sammen med Lee Nelson som også har satt opp en meget helseriktig diet til meg. Så helheten rundt mitt opphold her i New Zealand er nesten magisk.

Når det gjelder mine personlige avtaler, så er alt klappet og klart nå – så følg med videre for å få med deg hva som skjer med TonyGPoker.com og en liten personlig avtale for meg selv som vil bli gøy. Denne avtalen har ingenting med PokerNews å gjøre og vil ikke stoppe meg eller PokerNews fra å være totalt uavhengig når det er snakk om innhold og artikler som vi vil fortsette å produsere som vi gjør i dag.

Isilidur1

Jeg har hatt noen samtaler over telefon med ham og jeg er blitt virkelig glad I den gutten. Han er omtrent en kopi av meg for 15 år siden. Jeg skulle bare ønske jeg hadde like mye talent som han har. Han kan spille mot verdens beste på åtte bord samtidig og han lærte å spille PLO for bare åtte måneder siden. Uansett, det er stor sannsynlighet for at jeg kommer til å stake ham i noen av de store cash spillene fremover, det er jo tross alt det jeg lever av. Jeg liker å gi mennesker en sjanse i livet til å gjøre det bra. Det er derfor jeg involverte meg med ChipMeUp og jeg elsker å stake mange mennesker der. Jeg er stolt av å ha staket 20 spillere til årets WSOP ME og jeg håper jeg får anledning til å sponse enda flere i 2010. En ting jeg skal gjøre mer av i 2010 er å spille flere WPT og EPT turneringer – det er helt sikkert.

Jeg ønsker å lukke kapitlet med Isildur1, jeg vet nå hvem han er uten tvil. Jeg skal også fortelle at tidligere har jeg gjettet på hvem han er, men jeg vil aldri komme til å avsløre hans identitet nå når jeg vet hvem han er. Jeg tror det er mer utfordrende for alle at mysteriet forblir et mysterium.

Jeg har sett hvordan folk har angrepet Full Til på 2+2 – roper etter rettssaker osv., men det er ikke hva hovedpersonen selv, Isildur1, ønsker. Han ønsker å leve live tog fortsetter videre I livet. Dette er noe han bare må gjøre. Han er en briljant spiller og med litt hard jobbing, vil han kunne bygge opp igjen en bankroll på mangfoldig millioner dollar. Det er helt klart at han er favoritten blant alle railbirds og folkens, vær så snille og støtte ham siden han er noe av det største som har skjedd i online poker på lang, lang tid. Saken om dette $4 millioners tapet til Hastings er nå bak oss, og ja det var mye der som var kontroversielt, men det er mye som er det. Dette kan ikke reverseres som slik som vinnermålet som Thiery Henry scoret mot Irland, det kan være at det var flaks at dommeren ikke så hva som skjedde, men resultatet blir stående. Vi ropte alle opp om dette, men det er viktig å fortsette fremover og glede seg over fremtiden.

Lykke til, Isildur1 i 2010 og den viktigste delen er å ha et godt liv.

Jeg ønsker alle sammen et utrolig godt 2010, med noen gode ferier og håper at dere alle trives i livet.

/Tony G

Hva synes du?

More Stories

Other Stories