Tony G Signerer spilleravtale med Party Poker

Tony G til PartyPoker

Det er kun noen få pokerspillere som også har hatt stor betydning for pokerspillet også som forretningsmenn, men svært få har hatt påvirkning som australier Tony G. Han har spilt inn over $4 millioner i live-turnerings gevinster og hvem vet hvor mye fra noen av Russlands rikere poker entusiaster. Det var bare en ting som manglet på "the G's" resumé og det var en sponsoravtale med en stor online side. Det er ikke lenger tilfelle, da ”the G-man” nylig har signert med PartyPoker.com om å være spiller representant for deres side.

Tony G har party hos PartyPoker
Tony G har party hos PartyPoker

I tillegg til å bli medlem av Party teamet, så har G også solgt sitt TonyGpoker.com til dem som dermed gir Party maskineriet tilgang til den sidens solide spillerdatabase.

Tony G sier han kunne ikke være mer fornøyd om sin nye avtale og han er klar til å spille mot sine utfordrere..
– Jeg gleder meg stort til å spille for Party ute I pokerverdenen. Jeg har alltid vært glad i Party og hva er da bedre enn å kunne representere dem allerede nå i Aussie Millions. Jeg er også en kjempestor fan av Premier League som skal spilles i februar – det er det beste eventet i poker i mine øyne. Etter å ha blitt nummer to og tre de to siste årene så må jo bare den tittelen være min i år! Jeg håper mine rivaler har hjerte og engasjement til å stoppe meg!

G's nye avtale innebærer innkjøp i live-turneeringer rundt om I verden, og han vil spille online med skjermnavnet "TonyG." Han blir med i en imponerende gjeng spillere i Team Party som inkluderer spillere som Kara Scott, Ian Frazer, Bodo Sbrzesny, Mike Sexton, Remy Biechel, Stewart Scott og Felipe ”Mojave” Ramos.

For de spillerne som lurer på hva som vil skje med den eksisterende Tonygpoker.com siden, så vil alt bli overført og innlemmet i [/b]NoblePoker.com[/b], (PartyGaming datterselskap). Som en del av TonyG’s avtale vil han fortsette å kjøre ”Sunday Bike Ride”, en populær bounty kampanje som har gått en stund på siden hans. I følge Tony så vil alt dette gi de spillerne som kommer med over fra Tonygpoker.com en ekstra verdi i det lange løp.

– Det er forretninger som vanlig for TonyGPoker.com. Overtakelsen av siden fra PartyGaming vil lage en mer fleksibelt og produktivt spillemiljø, sa Tony G. Han presiserer også overfor PokerNews sine lesere at avtalen hans med PartyPoker er en høyst privat avtale, og har ingenting med PokerNews å gjøre. PokerNews vil fortsette å være en uavhengig nyhetskilde og fortsette videre fremover fra der de er i dag.

PokerNews tilbyr $50 gratis uten innskudd til de som signerer en ny PartyPoker konto. Last ned programvaren her og nå.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories