PartyPoker skriver sponsoravtale med Kara Scott

Kara Scott - Team PartyPoker

Kara Scott, født i Alberta, Canada, tok skrittet frem i rampelyset når hun var vertinne for det meget sette pokerprogrammet Poker Night Live som opprinnelig ble vist i England. Hun har etter dette opptrådt og medvirket i en rekke andre tv-program, med tilknytning til poker. Blant annet har hun arbeidet som vertinne for PokerStars European Poker Tour og nå, nylig, tiltrådt som partner sammen med Gabe Kapland, som kommentator og vertinne for det nyeste sesongen av High Stakes Poker, som skal TV sendes senere i år.

Nå er det ikke bare på TV skjermen som Kara Scott har skapt seg et navn, men også rundt pokerbordene hvor hun blant annet har vunnet Sports Star Challenge III, tatt seg til premieplassering i WSOP Main Event både 2008 og 2009 samt blitt nummer to, etter svensken Christer Johansson, i Irish Open 2009.

I lang tid har PartyPoker hatt øynene rettet mot dette vakre pokertalentet, og her om dagen slapp nyheten ut om at Kara Scott hadde inngått en sponsoravtale med Party Poker. Hun blir da å finne i deres Team fremover sammen med spillere som Remy Biechel, Ian Frazer, Felipe Ramos og Poker Hall of Fame medlemmet Mike Sexton, som en fullverdig PartyPoker proff. Hun vil komme til å representere PartyPoker i og utenfor Canada ved blant annet å spille Canadian Poker Tour eventene.

– Det er helt fantastisk å ha undertegnet denne avtalen med Party Poker og bli et medlem av deres Team Party, sa Scott via en pressemelding. Hun fortsetter i pressemeldingen med å si:
[i]– Dette kommer til å fungere perfekt for meg da jeg får muligheten til å ytterligere utvikle mitt live spill, samtidig som jeg har muligheten til å fortsette mitt arbeid foran kameraene, som en vertinne for forskjellige pokershow! Det er med stor spenning jeg ser frem i mot dette nettopp nå!
Hennes nye sponsor var også de veldig entusiastiske over dette nye samarbeidet.
[i]– Kara er et stort navn som vi har lykkes å inngå en avtale med, og vi ser virkelig frem i mot å arbeide sammen med henne. Hun har også historisk tilknytning til PartyPoker.com, etter hennes seier i Sports Stars Challenge III og vi er meget imponerte over hennes resultater etter det samtidig som vi ser et stort potensiale for fremtiden i henne. Vi ser med stor spenning på fremtiden og hva dette samarbeidet kan føre til!
Du har vel ikke glemt det tilbudet vi har sammen med Kara Scotts nye sponsor, PartyPoker. Helt UTEN innskudd kan du som pokerspiller få $50 GRATIS.
Alt du behøver å gjøre er å registrere deg på vår PartyPoker $50 free (no deposit) side og følge instruksjonene der nøye. Godkjennes du og alt er gjennomført som det skal, ja da har du pengene i løpet av noen dager!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories