Nye året kommer med $15k i freerolls fra Betfred Poker

Betfred Poker - $15k i freerolls

2010 har nettopp startet, men allerede nå kan vi presentere enda et tilbud alle PokerNews spillere. Denne gangen er det i form av freeroller med til sammen $15 000 i verdier fra våre venner hos BetfredPoker. Husk. Alle disse freerollene er eksklusive for PokerNews spillere som betyr meget begrensede startfelter og dermed økte sjanser for gevinst.

Det som venter deg som PokerNews spiller her er en rekke forskjellige freeroller, med premiepotter fra $500 og opp til $2500. Skjemaet for disse freerollene ser slik ut:

$2,500 Cash Freerolls
januar 13, 28

$2,000 Cash Freerolls
februar 9, 23, mars 9, 23

$500 Cash Freerolls
februar 16, mars 2, 16, 30

Alle detaljer kan du lese på siden PokerNews Betfred Freerolls.

Kvalifiseringen til disse freerollene starter med at du må ha en Betfred Poker konto som er registrert gjennom PokerNews, du må ha gjort et innskudd på minst $50 og ha spilt inn de poengene det er krav om (kun ET poeng for $500 freerollene!) som du skal benytte til å 'kjøpe deg inn' i freerollene. Eksisterende PokerNews Betfred spillere er også velkomne til å delta selvfølgelig mot å oppfylle de kravene som er gitt.

Disse turneringene vil bli synlige som PokerNews Freeroll i klienten i lobbyen under fliken “Scheduled”.

Betfred Poker – $15k PokerNews freerolls
Betfred Poker – $15k PokerNews freerolls

Hvorfor registrere seg gjennom PokerNews? I tillegg til å benytte vår utrolige 100% opp til $600 i Betfred Poker bonus på første innskudd, vil du også ha førstehånds adgang til alle våre kommende eksklusive kampanjer hos BetFred i fremtiden.

Jepp, vi er å finne på både Facebook og Twitter – følg med oss der også.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories