888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Microgaming Network våkner opp og forbyr “Data Mining”

Data mining no longer at Microgaming

Microgaming Network har nylig annonsert at de endelig har fått justert sin programvare til å ikke gi ut data mining mulighetene som tidligere kunne benyttes av spillerne på sidene deres.

Ifølge kilder i selskapet, så har gruppen gjort umiddelbare tiltak for å hindre spillere fra å ha tilgang til potensielt skadelige håndhistoriker som tidligere var tilgjengelige dersom du overvåket et bord. Microgaming har også eliminert praksisen med å kunne laste ned og lagre mengder med håndhistorikk.

I tilfelle du ikke er klar over hva data mining er, så er det når spillere benytter et redskap for å samle inn informasjon om sine motspillere for å få en fordel eller oversikt over deres svakheter uten å spille mot dem som f.eks. å lagre handhistorikk og studere de fra andre spillere.

I følge Microgaming´s sjef for pokeroperasjoner, Andrew Cuclas, så er beslutningen om å fjerne muligheten for data mining en trend i tiden. "Bekymringen har vært stigende over den langsiktige effekten av tredjeparts programvare for poker bransjen som helhet, og spesielt den negative effekten det har på rekreasjons-spilleren demografisk."

"Beslutningen om å sette en stopper for praksisen med data mining på vårt pokernettverk er en del av Microgamings overordnede nettverks-strategi for å støtte operatørene så de kan tiltrekke seg og beholde fritidsaktivitets spillere, sa Clucas. Det viser videre engasjement i å gi et sikkert og rettferdig miljø å spille i. Jeg vil gjerne understreke at med denne endringen, som med denne siste endring til ”Weighted Contibution” at ikke Microgaming søker etter å fremmedgjøre sine vinnende spillere. Det har vært et trekk i industrien mot å straffe vinnerne, men vi mener det er feil tilnærming. Det vil alltid være vinnere og tapere i poker. Det vi prøver å oppnå er så like forhold som overhodet mulig for spillere på alle nivåer.”

Selv om Microgaming synes å forsøke å forbedre sine forhold på spilleområdet (riktignok litt sent i spillet) ved å endre sin rake politikk og ved å fjerne data mining, må man lure på om det vil være nok til å gjenerobre primærfaktoren (og spillerne) som nettverket en gang hadde.

Se hvordan de andre får sine siste poker nyheter så raskt – klikk deg inn til oss på Facebook og Twitter.

More Stories

Hva synes du?