Microgaming Network våkner opp og forbyr “Data Mining”

Data mining no longer at Microgaming

Microgaming Network har nylig annonsert at de endelig har fått justert sin programvare til å ikke gi ut data mining mulighetene som tidligere kunne benyttes av spillerne på sidene deres.

Ifølge kilder i selskapet, så har gruppen gjort umiddelbare tiltak for å hindre spillere fra å ha tilgang til potensielt skadelige håndhistoriker som tidligere var tilgjengelige dersom du overvåket et bord. Microgaming har også eliminert praksisen med å kunne laste ned og lagre mengder med håndhistorikk.

I tilfelle du ikke er klar over hva data mining er, så er det når spillere benytter et redskap for å samle inn informasjon om sine motspillere for å få en fordel eller oversikt over deres svakheter uten å spille mot dem som f.eks. å lagre handhistorikk og studere de fra andre spillere.

I følge Microgaming´s sjef for pokeroperasjoner, Andrew Cuclas, så er beslutningen om å fjerne muligheten for data mining en trend i tiden. "Bekymringen har vært stigende over den langsiktige effekten av tredjeparts programvare for poker bransjen som helhet, og spesielt den negative effekten det har på rekreasjons-spilleren demografisk."

"Beslutningen om å sette en stopper for praksisen med data mining på vårt pokernettverk er en del av Microgamings overordnede nettverks-strategi for å støtte operatørene så de kan tiltrekke seg og beholde fritidsaktivitets spillere, sa Clucas. Det viser videre engasjement i å gi et sikkert og rettferdig miljø å spille i. Jeg vil gjerne understreke at med denne endringen, som med denne siste endring til ”Weighted Contibution” at ikke Microgaming søker etter å fremmedgjøre sine vinnende spillere. Det har vært et trekk i industrien mot å straffe vinnerne, men vi mener det er feil tilnærming. Det vil alltid være vinnere og tapere i poker. Det vi prøver å oppnå er så like forhold som overhodet mulig for spillere på alle nivåer.”

Selv om Microgaming synes å forsøke å forbedre sine forhold på spilleområdet (riktignok litt sent i spillet) ved å endre sin rake politikk og ved å fjerne data mining, må man lure på om det vil være nok til å gjenerobre primærfaktoren (og spillerne) som nettverket en gang hadde.

Se hvordan de andre får sine siste poker nyheter så raskt – klikk deg inn til oss på Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories