888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Siste $2500 William Hill Freeroll

William Hill Poker $2500 freeroll

William Hill har gleden av å invitere deg til $10,000 i cash freeroller eksklusivt for deg som er PokerNews spiller. Cashen er fordelt i like porsjoner mellom fire forskjellige $2,500 cash freeroller, som hver kun krever 10 poeng for å kvalifisere seg! De to første freerollene er ferdigspilte, men det er fortsatt to igjen.

Vil du delta? Du trenger kun å registrere deg hos William Hill ved å benytte den grønne knappen hos PokerNews, gjøre et innskudd og spille inn 10 poeng som skal brukes til å kjøpe deg inn i den $2,500 freerollen du ønsker å spille.

Siste freeroll spilles på søndag, den 24. januar 2010, så skynd deg!

Du må se etter PokerNews $2.5k Freeroll under fliken “Scheduled Tournaments” og “Freerolls” i lobbyen hos William Hill. Eksisterende PokerNews spillere med konto hos William Hill er også velkomne til å delta.

$2,500 Cash Freerolls Eksklusivt for PokerNews
$2,500 Cash Freerolls Eksklusivt for PokerNews

For flere detaljer, klikk deg inn på PokerNews William Hill Freerolls.

Registrer deg hos William Hill gjennom PokerNews og du vil kunne nyte godt av en fantastisk William Hill bonus på 100 % opp til $600. Ikke glem at det som du registrerer en konto gjennom oss, så vil du ha førsteprioritet i alle de kommende eksklusive kampanjene hos William Hill Poker i samarbeid med PokerNews i all fremtid.

Sjekk ut våre grupper på Facebook og når du først er i gang så sleng innom oss på Twitter også.

More Stories

Hva synes du?