Isildur1 snakker om de store spillene på Full Tilt Poker

Isildur1 snakker om de store spillene på Full Tilt Poker

Nylig ga vi deg det første intervjuet noen sinne med den internasjonale mystiske mannen "Isildur1" hvor vi snakket med ham om det store tapet han ble påført på hele $4.2 millioner i en sesjon mot Brian Hastings. Nå har vi snakket med ham igjen og denne gangen spurte vi ham om hvorfor han spiller på disse høye nivåene, hans tanker om noen av hans motstandere og mer.

PokerNews – Fortell oss om da du først bestemte deg for å spille på Full Tilt, og hva du spilte før du startet å spille på Full Tilt.
Isildur1 – Det var først i oktober i år jeg spilte på Full Tilt Poker for første gang. Før det hadde jeg spilt omtrent bare $200/$400 no-limit hold'em på en del forskjellige sider online.

PokerNews – Du hadde stor suksess tidlig etter at du startet å spille på FT. Var det noen spesielle spillere du følte du hadde bedre overtak på enn andre?

Isildur1 – Av alle de forskjellige spillerne jeg har møtt, så følte jeg at det var Tom "durrrr" Dwan jeg hadde det største overtaket på. Han har en tendens til å gjøre noen idiotiske spill, og jeg klarte å ta overtaket på ham I de spillene.

PokerNews – Hvem var den tøffeste motstanderen på disse nivåene?
Isildur1 – Phil Ivey var tøff for meg å spille mot siden han trives bare med å spille to bord av gangen. Men for meg er det for like action med bare to bord , så jeg var nødt til å spille flere på samme tiden.

PokerNews – Solgte du noen gang deler i deg selv, eller var det noen som sponset deg for at du kunne spille?

Isildur1 – Nå i den senere tid har jeg ikke solgt noen deler i mitt spill. Men når jeg var yngre kunne det skje at jeg solgte f. eks 5% eller noe i den stilen til noen venner. Men i mitt spill på Full Tilt Poker har jeg spilt 100 % for min egen regning. Noen få ganger har det kommet en kamerat innom mens jeg har spilt og jeg har gitt ham f. eks 1 % bare for underholdningen sin skyld.

PokerNews – Dersom du hadde en kamerat ved din side når du spilte, hendte det at han hadde noen kommentarer om spillet som kunne påvirket dine avgjørelser?

Isildur1 – Nei, de har aldri hjulpet meg i spillet gang.

PokerNews – Angrer du på at du ikke har spilt mer forsiktig og heller tatt vare på noen av de gevinstene du hadde?

Isildur1 – Helt ærlig, så tenker jeg ikke særlig mye over det lenger. Det har vært på denne måten i hele mitt liv. Når jeg starter å spille på et nytt nivå, så er det som jeg gjør et ”shot” og vanligvis taper jeg først. Men jeg kommer alltid tilbake og retter opp igjen. Jeg lærer så mye når jeg spiller så jeg føler at jeg vinner i det lange løp. Jeg synes det var bra å spille mot durrrr da han gjør mange gode ting og jeg har lært masse av ham. Og det er bra, selv om jeg har tapt mye penger nå. Jeg var virkelig nede en periode etter det, men det var aldri noe stort problem.

PokerNews – Fortell oss litt om den andre mystiske svenske spilleren "martonas"

Isildur1 – Martonas er helt ærlig en av mine fiender i poker. Jeg vant cirka $400k fra ham forrige måned på forskjellige sider som ikke inkluderer Full Tilt Poker.

PokerNews – Så ryktene om at det var du som var Martonas, eller en nær venn av ham er ikke sanne?

Isildur1 – Ja, det stammer – de ryktene er 100 % falske.

PokerNews – Er du blakk nå?

Isildur1 – Nei, jeg har fortsatt en bankroll å spille med så jeg kommer tilbake igjen. Mitt problem er at jeg spiller alle tilgjengelig spill selv om jeg ikke er særlig god i noen av dem. Det er derfor jeg taper. Og det å spille sesjoner på 15 timer uten å spise eller sove gjør ikke den saken særlig mye bedre for meg.

PokerNews – Hvilket spill er det du har minst erfaring i?

Isildur1 – Jeg har bar spilt pot limit Omaha de siste åtte månedene. Før det kunne jeg ikke engang reglene for det spillet. Jeg mener helt ærlig at flaks faktoren er veldig høy i pot-limit Omaha.

PokerNews – Kommer du til å spille på Full Tilt Poker igjen?

Isildur1 – Ja, jeg gjorde det nylig. Jeg spilte noen få hender mot durrrr. Jeg hadde ikke noe mer penger på Full Tilt Poker, men jeg ble staket av en kamerat med $50,000. Det var mest for underholdningens skyld.
---

Som en konklusjon etter det siste spørsmålet, Isildur1 fortalte at han var nødt til å legge på telefonen da han var nødt til å gå ut. Forhåpentligvis så vil noen fine dager i julen gi ham lyst til å komme tilbake og spille og ikke minst underhold oss railbirds igjen på nyåret.

Følg oss på Twitter for de aller nyeste nyhetene, og husk å legge oss til som venn på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories