Gudvangen på tredje plass i $5,300 Australian HU Championship

Martin Gudvangen Australian HU Championship

Ved siden av høydepunktet i årets utgave av Aussie Millions 2010, selveste Main Event, hvor vi fortsatt har med Annette Obrestad som i skrivende stund ligger på en femteplass av de 27 gjenværende spillerne, ble det i dag også spilt finaledagen i event #13 $5,300 Heads-up turneringen. Finaledagen er dag to og vinneren skal kåres. Totalt startet det 50 spillere i denne turneringen, som da ga en førstepremie på AUD$75,000.

Når dag to startet i dag var det åtte spillere igjen, hvor alle var garantert en premie på minst AUD$15,625. Og blant de åtte hadde vi norske Martin Gudvangen som dermed var klar for å spille kvartfinale hvor hans motstander skulle være Andrew Lichtenberger. I de resterende kvartfinalene spilte Barry Woods mot Vanessa Selbst, Kyle McMurphy mot Brian Roberts og Darren Woods mot Andrew Seidman.

Martin Gudvangen fikk ingen drømmestart på denne kvartfinalen, da Lichtenberger ganske raskt tok en ledelsen med 1-0 – de spiller best av tre heads-up matcher. Men Martin kom tilbake igjen og utliknet til 1-1 drøye 45 minutter senere og en drøy time etter det igjen ble Martin klar for semi finalene, når hans A-5 beseiret motstanderens K-4 i den avgjørende handen i den tredje av kvartsfinalene mot Lichtenberger.

I og med seieren i kvartfinalen avanserte Gudvangen videre til semifinalene og der skulle han spille mot Barry Woods. Nøyaktig som i kvarten, så tok motstander Woods her ledelsen, før Martin slo tilbake og utliknet til 1-1. I den tredje og avgjørende matchen var Martin veldig nær å slå ut sin motstander og sikre finalespill, men badbeats kan man aldri sikre seg mot i poker. Martin synte ned en all inn fra Woods når han satt med 9-9 på handen og motstander viste opp Q-3. Men med en dame på river klarte Woods å holde seg inne i turneringen og Martin måtte fortsette jobben med å jakte på avansement til finalen.

Denne semifinalen gjorde alt for å IKKE gi Gudvangen seieren. Gang på gang på gang lykkes motstanderen hans å treffe kort når han trengte det som mest, mens Martin hadde problemer med å treffe kortene. Helt i sluttfasen av denne tredje matchen lykkes Martin å dobble seg opp en gang med kortene {6-Hearts}{3-Hearts} mot {A-Spades}{10-Hearts} først, or så å tape med {K-Clubs}{10-Spades} mot Woods {Q-Clubs}{10-Hearts}. I den siste og avgjørende handen, hvor Woods sikret seg seieren i denne semifinalen, endte de all inn med ”superkortene” {J-Spades}{2-Diamonds} for Woods mot de nesten like ”supre kortene {5-Spades}{3-Diamonds} før Martin. Med et blankt bord var det et faktum at Barry Woods hadde sikret seg finalespill mens Martin må ta til takke med fighten om tredje eller fjerdeplassen i dette Aussie Millions eventet. Premiene for tredje eller fjerdeplassen er på, AUD$37,500 og AUD$25,000.

I spillet om tredje og fjerdeplassen gjorde Martin Gudvangen nesten kort prosess på Darren Wood, det hele var over ganske raskt. Martin tok dermed hjem tredjepremien på AUD$37,500 i dette eventet.

Vi hos PokerNews Gratulerer med denne fine plasseringen!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories