888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

De 10 største nyhetene fra 2009: #7, Pokerverden inntar Twitter

  • Elaine ChaivarlisElaine Chaivarlis
De 10 største nyhetene fra 2009: #7, Pokerverden inntar Twitter 0001

Hva gjør du? Det er spørsmålet Twitter stiller. Dersom du har vært huleboer det siste året, da spør du oss kanskje, “Hva er en Twitter,” og da svarer vi ganske enkelt og greit, “Google er din venn.”

Twitter gikk fra ingenting og til de store høyder på omtrent fem måneder. Vi var vitne til den metodiske økningen av det nyeste sosiale nettverket etter hvert som de økte sin popularitet rett foran våre øyne, og før vi visste ordet av det, så var også vi twittere.

For poker fans, er Twitter en god måte å følge med dine favoritt pokerspillere og få et innblikk i hvordan de gjør det, hvordan det går i den turneringen de spiller nå og også kunne se en video hvor man blir skutt med en “Taser”.

Ikke bare er det fordeler for fansen, men det er også en god måte for pokerspillere å gjøre seg selv kjent på, vi har til og med hørt at det finnes online pokersider som har lagt inn påbud om å benytte twitter for sine proffer. Det gir spillerne en direkte mulighet for å si det de ønsker. Du kan tweete det du har på hjernen i øyeblikket, og du behøver ikke vente på et intervju fra et magasin for å si din mening om saker og ting.
Det virket som om hele pokerverden startet med twitter samtidig med at World Series of Poker dro i gang sist sommer. Alle startet sin WSOP morgen med “Good Morning WSOP Nation” og fikk også dagens sang av fra nå ex-WSOP Commish, Jeffery Pollack. Vi la også til Star Tweet Tracker, hvor du kan følge alle dine favorittspillere og samlet dem slik at alt skal være enklere for deg. Det var også nettopp her de fleste av oss fikk høre om Pollack’s avgang.

Twitter har blitt en av de raskeste måtene å få nyheter på og finne ut hvordan folk har det akkurat nå. Dersom du ikke “følger med” enda, foreslår vi at du setter i gang nå direkte og skaffer deg en twitter konto – vi tror dette vil forbli værende for ganske lang fremtid.

Følg oss på Twitter for de siste og ferskeste nyhetene, og sørg for å legge oss til som venn på Facebook.

More Stories

Hva synes du?