Aussie Millions – Krost vinner, Jensen nummer to

Aussie Millions Main Event - Tyron Krost vinnare 2010

Til tross for et massivt overtak over sine syv motstandere når finalebordet startet i Aussie Millions 2010, klarte ikke Sorel Mizzi å ta hjem seieren i dette eventet. Han innledet finalen med over 6 millioner chips, tre ganger så mye som sin nærmeste motstander. Men selv med denne massive ledelsen i starten av finalebordet, rakk det ”bare” til en tredjeplass for canadieren. I den avgjørende han tapte han en coinflipp mot Tyron Krost, når han hadde {7-Clubs}{7-Diamonds} på handen mot Krost´s {A-Spades}{K-Spades}. Og med en konge direkte i floppen, hadde Sorel Mizzi kun to outs igjen på turn og river. De kom aldri og han ble slått ut å den omtalte tredjeplassen. Tredjeplassen til tross så var dette Sorel Mizzi sin største internasjonale plassering i karrieren, og han fikk en premie på AUD$750 000 for sin innsats ”down under.”

Våre forhåpninger om å få se drømmematchen heads-up mellom Annette Obrestad, og hennes team kamerat fra Betfair eller mot danske Fredrik Jensen ble aldri noen realitet da Annette måtte forlate finalebordet allerede på en syvendeplass. Annette ville med seier i Main Event vunnet sin andre tittel i årets Aussie Millions etter at hun vant event #4. For sin innsats i dette Main Event fikk hun med seg en premie på AUD$175 000. Vår håp om å få se en skandinavisk vinner var dermed redusert til Frederik Brink Jensen. Hans spill i finalen var meget stabilt og han klarte også å ta seg helt frem til heads-up, hvor han var opp i mot Tyron Krost. Når heads-up matchen startet satt Krost med dobbelt så mye chips som vår danske venn, 10.1 millioner mot 4.8 for Jensen. Dette ble en ren kamp mellom to representanter fra Team PartyPoker. Bedre reklame kan vel knapt en operatør som Party Poker ønske seg?

Gjennom aggressivt spill klarte Krost å øke sin ledelse ganske umiddelbart opp til 12.5 millioner mot 2.5 millioner. Oppgaven Frederik Brink Jensen var stilt ovenfor viste seg å være vanskeligere enn han kunne håpe på , og det så bare mørkere og mørkere ut for våre forhåpninger om dansk seier. Og helt riktig, etter 30 minutters heads-up spill kom avgjørelsen og Tyron Krost kunne strekke hendene i været og erklære seg selv som vinner av Aussie Millions Main Event 2010. I den avgjørende hånden ble en høynet preflopp og synet og de tok seg til floppen som kom med {K-Clubs}{3-Hearts}{2-Diamonds}. Krost som var først til å handle valgte og checke over til Jensen, som da bettet ut 225 000, bare for å se at Krost svarte med å slå om til 650 000 som igjen resulterte i enda et omslag fra Jensen opp til 1.1 millioner chips. Krost tok ikke noen betenkningstid før han slo om all inn og han hadde knapt fått på hele stacken sin før Jensen hadde synet. Dansken viste opp {K-Diamonds}{6-Spades} for topp par med en noe svak kicker kicker, som var til stor glede for Krost som også han hadde truffet topp par, men med en noe bedre kicker da han viste opp {K-Spades}{9-Diamonds}. Med {7-Hearts} på turn satt Jensen igjen med cirka 6 % sjanse til å vinne handen da han var nødt til å treffe en av de tre gjenværende sekserne i kortstokken. Isteden kom det en {2-Clubs} på river og dermed var Tyron Krost fra Sydney, Australia, champion for Aussie Millions Main Event 2010 og fikk med seg en førstepremie på AUD$2 millioner. Frederik Jensen gikk heller ikke tomhendt fra turneringen, da hans andreplass ble premiert med AUD$1.1 millioner!

Her kan du selv se oversikten over plasseringene og premiene fra Aussie Millons Main Event 2010:

Resultat Aussie Millions Main Event 2010

PlasseringPremierNavn
1AUD$2,000,000Tyron Krost
2AUD$1,100,000Frederik Jensen
3AUD$715,000Sorel Mizzi
4AUD$450,000Kosta Varoxis
5AUD$350,000Peter Jetten
6AUD$250,000Steve Friedlander
7AUD$175,000Annette Obrestad
8AUD$125,000Stephen Shelly

Vi hos PokerNews benytter anledningen til å gratulere både Annette Obrestad og danke Fredrik Brink Jensen med enestående prestasjoner! Selv om det ikke ble noen seier, så er et finalebord i et slikt event noe alle pokerspillere drømmer om og kan være utrolig stolte over når det skjer!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories