Aussie Millions - Finalebord i event #8, $100 000 Challenge

Aussie Millions 2010 - $100 000 Challenge

Med det massiv innkjøpet $100 000 i Aussie Millions event #8 var det ikke så merkelig at startfeltet ble ytterst begrenset. 24 spillere valgte å hoste opp de $100 000 som prisen på innkjøpet var satt til. Og det var nesten bare store profiler som hadde valgt å starte i dette eventet, med spillere som Gus Hansen, Erik Seidel, Chris Ferguson, John Juanda, Jeffrey Lisandro, Erick Lindgren, Andrew Feldman, Masa Kagawa og Tom "durrrr" Dwan.

Alle de nevnte spillerne klarte selvfølgelig ikke å ta seg helt frem til finalebordet, og får dermed ikke komme tilbake på mandag for å være med å sloss om de fem premieplassene som det er i dette eventet. Førstpremien er på AUD$1.2 millioner, mens femteplassen gir AUD$100,000. De som fortsatt er med i turneringen og har en sjanse til å ta hjem denne tittelen og premien er; Howard Lederer, Bill Jordanou, Tony G, Tony Bloom, Phil Ivey, Barry Greenstein, Dan Shak og Jonathan Karamalikis, som leder eventet før finalen som skal spilles mandag.

Når bobblen til finalebordet sprakk, var det ikke som et tilbakeblikk til årets World series of Poker finalebord, men i helt motsatt ordning. Vi husker sikkert de fleste av oss hvordan Darvin Moon klarte å dra ut Phil Ivey, når han satt med A-Q mot Ivey´s A-K. Denne gangen var det Ivey´s tur til å dra ut sin motstander, Masa Kagawa, mens han satt med {A-Diamonds}{9-Spades} mot Kagawa´s {A-Clubs}{K-Spades}. Floppen kom med {9-Diamonds}{3-Diamonds}{2-Hearts} og Ivey traff direkte den nieren han trengte. Og når det kom en blank turn og river, så var turneringen over for Kagawa og vi hadde nå de åtte finalistene klare. Selv om det nå var klart hvilke åtte som skulle spille finalebordet, så valgte arrangøren å spille enda en time før de pakket sammen for kvelden (lørdag kveld lokal tid). Spillet fortsetter mandag morgen norsk tid.

Finalebord Aussie Million $100k challenge
Stol 1: Bill Jordanou - 195,000
Stol 2: Phil Ivey - 328,000
Stol 3: Tony Bloom - 227,000
Stol 4: Jonathan Karamalikis - 508,000
Stol 5: Howard Lederer - 141,000
Stol 6: Dan Shak - 453,000
Stol 7: Tony G - 200,000
Stol 8: Barry Greenstein - 388,000

Tony G som nylig har presentert sin nye sponsoravtale med PartyPoker, har utan tvil fått en pangstart sammen med sin nye sponsor, ved å spille seg inn på finalebordet i den aller første turneringen har representerer dem! Skulle han klare kunststykket å vinne denne turneringen, da kan vi vel trygt si at Party uten tvil har valgt riktig tid å presentere dette samarbeidet! Nå gjenstår det ganske mye arbeid for TonyG om han skal ta hjem denne seieren. Ikke bare sitter han med en av bordets minste stacker, men motstandet er også ganske hardt og tøfft! Vi snakker om motspillere som Full Tilts Howard Lederer og Phil Ivey samt PokerStars Barry Greenstein, i tillegg til Tony Bloom og Jonathan Karamalikis! Med en relativt liten stack, och denne tøfe motstanden, da må Tony ha flaksen på sin side om han skal klare å gå helt til topps.

En annen sak som er meget forunderlig når man ser på deltakerne i denne turneringen, er å se at Jeffrey Lisandro, som under årets World Series of Poker vant 3! armbånd, fortsatt sitter uten noen form for sponsorkontrakt!? Etter en slik prestasjon skulle man jo tro at operatørene skulle stå i kø or å signere ham til sin side. Men slik det ser ut fortsatt, så har han ikke fått noe tilbud eller fått noe tilbud som er interessant nok for ham!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories